Giriş Kayıt
Graeme Revell

Graeme Revell (68)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Graeme Revell, 23 Ekim 1955 Auckland, Yeni Zellanda doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Günah Şehri (2005), Üşütük Kafalar (2008), Gün Batımından Şafağa (1996), Beyaz Şeytan (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ekim 1955
Doğum Yeri: Auckland, Yeni Zellanda
Diğer Bir İsmi: SPK
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 67 Dram Müzik    
2015 60 Belgesel Oyuncu 7.1 170
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 241,475
2013 58 Aksiyon Müzik 6.4 178,738
2012 Aksiyon Müzik 6.8 17,081

Katil Köpekbalığı
2011 56 Korku Müzik 4.1 27,263

Akılalmaz
2010 55 Suç Müzik 7.0 94,862

Deney
2010 55 Dram Müzik 6.4 57,342
2010 Suç Müzik 6.5 2,389

Mükemmel Bir Kaçış
2009 54 Macera Müzik 6.5 76,626
2009 Aksiyon Müzik 7.4 4,251
2009 Dram Müzik 7.2 4,259

Üşütük Kafalar
2008 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 358,898
2008 53 Dram Müzik 6.4 182

Sokağın Kralları
2008 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 121,335

Lanetli Topraklar
2008 53 Korku Müzik
Müzik
5.9 84,913

Anestezi
2007 52 Suç Müzik
Müzik
6.5 80,894
2007 52 Belgesel Müzik 6.7 776

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Müzik 7.0 224,005

Dehşet Gezegeni
2007 52 Aksiyon Müzik 7.5 191,604

Yaşamak İçin Öldür
2007 52 Aksiyon Müzik 6.0 54,420
2007 52 Komedi Müzik 4.8 2,082

Sınır Ötesi
2006 51 Suç Müzik 6.0 11,451

Yılın Başkanı
2006 51 Komedi Müzik 6.2 35,273
2006 Belgesel Oyuncu 8.1 83

Acımasız Hayat
2005 50 Aksiyon Müzik 6.8 68,727

Gelecek Flux'ta
2005 50 Aksiyon Müzik 5.4 133,095

Sis
2005 50 Korku Müzik 3.7 39,349

Gol
2005 50 Dram Müzik 6.7 66,159

Günah Şehri
2005 50 Suç Müzik 8.0 795,485

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 50 Aksiyon Müzik 3.7 42,721

Baskın
2005 50 Aksiyon Müzik 6.3 82,084

Yolun Sonu
2004 49 Aksiyon Müzik 6.3 110,264

Riddick Günlükleri
2004 49 Aksiyon Müzik 6.6 242,822

Açık Deniz
2003 48 Dram Müzik 5.8 56,705

Freddy Jason'a Karşı
2003 48 Korku Müzik 5.7 127,771

Zaman Tükeniyor
2003 48 Suç Müzik 6.5 66,002

Korkusuz
2003 48 Aksiyon Müzik 5.3 229,854

Diptekiler
2002 47 Korku Müzik
Müzik
6.1 24,240

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Müzik 6.5 61,424

Büyük Günahlar
2002 47 Suç Müzik 6.4 48,482

Ölümüne Takip
2002 47 Aksiyon Müzik 5.5 78,169

İçgüdü
2001 46 Komedi Müzik
Müzik
6.4 19,009
2001 46 Aksiyon Müzik 5.8 219,642

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Müzik 7.5 276,086

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Müzik 8.0 5,444
2001 46 Aksiyon Müzik 5.4 8,775

Kırmızı Gezegen
2000 45 Bilim-Kurgu Müzik 5.7 60,069
2000 Macera Müzik 6.9 25,064

Seks Dedikoduları
2000 45 Dram Müzik 5.9 17,647

Bitmeyen Tutku
2000 45 Dram Müzik 5.1 804
2000 45 Belgesel Müzik 7.4 829

Dünya'dan sonra
2000 45 Animasyon Müzik 6.6 64,135

Derin Karanlık
2000 45 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 253,954

Aşk Üçgeni
1999 44 Komedi Müzik 6.1 20,125

Yarasalar
1999 44 Gerilim Müzik 4.0 11,492

Köstebek
1999 44 Biyografi Müzik 7.8 181,151

Tehlikeli Eller
1999 44 Komedi Müzik 6.2 46,949

Köprüdeki Lulu
1998 43 Dram Müzik 6.2 4,216

Kuşatma
1998 43 Aksiyon Müzik 6.4 78,409

Arabulucu
1998 43 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 155,764

Chucky'nin Gelini
1998 43 Komedi Müzik 5.6 64,637

Afacan Dennis 2
1998 43 Aile Müzik 4.3 4,959
1998 43 Komedi Müzik 6.6 7,643
1998 43 Suç Müzik
Müzik
6.3 4,367

Büyük Vurgun
1998 43 Aksiyon Müzik 6.0 31,697
1997 42 Aksiyon Müzik
Müzik
5.2 72,591

İntihar Pokeri
1997 42 Komedi Müzik
Müzik
6.9 29,278
1997 42 Dram Müzik
Müzik
6.2 3,609

Aziz
1997 42 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 72,469

Gün Batımından Şafağa
1996 41 Aksiyon Müzik 7.2 342,611

Kaçaklar
1996 41 Aksiyon Müzik 5.4 9,864

Karga 2
1996 41 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 21,852

Büyücüler Kulübü
1996 41 Dram Müzik 6.4 108,535
1996 41 Dram Müzik 5.4 3,398

Günlük
1995 40 Biyografi Müzik 7.3 121,740

Güç savasçilari
1995 40 Aksiyon Müzik 5.3 30,138

Tuhaf Günler
1995 40 Aksiyon Müzik 7.2 78,765
1995 40 Dram Müzik 5.0 1,258
1995 40 Biyografi Müzik 6.3 2,412
1995 40 Aksiyon Müzik 5.4 34,995

Dönüş Yok
1994 39 Aksiyon Müzik 6.1 22,810

Sokak Dövüşçüsü
1994 39 Aksiyon Müzik
Müzik
4.1 75,581

Ölümsüz Aşk
1994 39 Aksiyon Müzik 7.5 206,087
1994 39 Komedi Müzik 5.7 5,429

Makinadaki Hayalet
1993 38 Korku Müzik
Müzik
4.6 4,188

Kutudaki Helen
1993 38 Dram Müzik 4.7 13,174

Zor Hedef
1993 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 56,608
1993 38 Fantastik Müzik 7.2 9,168
1993 38 Dram Müzik 5.8 22,464
1993 38 Gerilim Müzik 5.0 1,370

Kanıt Vücutlar
1993 38 Dram Müzik
Müzik
4.6 16,465
1992 37 Suç Müzik 5.2 1,909
1992 37 Romantik Müzik 4.3 1,270

Beşikteki El
1992 37 Dram Müzik
Müzik
6.7 49,264

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Müzik 6.4 39,876
1991 36 Dram Müzik 6.8 11,420

Çocuk Oyunu 3
1991 36 Aksiyon Müzik 5.2 46,517

Sapık 4
1990 35 Korku Müzik 5.4 9,790

Çocuk Oyunu 2
1990 35 Korku Müzik 5.9 58,074
1990 35 Korku Müzik 4.8 3,022

Ölüm Sessizliği
1989 34 Gerilim Müzik 6.8 43,931
1989 Dram Müzik 7.8 5,163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film