Giriş Kayıt
Mike Post

Mike Post (78)


Müzisyen, Müzisyen

Leland Michael Postil, 29 Eylül 1944 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Law & Order (1990), A Takımı (1983), Zamanın Ötesinde (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leland Michael Postil
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1944
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Postil
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 66 Dram Müzik 5.6 465
2010 Suç Müzik 6.7 2,679

Poker Evi
2008 64 Dram Müzik 6.3 5,573
2006 Suç Müzik 6.4 1,403
2005 61 Aksiyon 5.3 480
2005 Dram Müzik 6.6 451
2004 Belgesel Müzik 8.2 113
2003 Suç Müzik 7.0 1,027
2001 Suç Müzik
Müzik
7.5 26,124
1999 Suç Müzik 8.1 110,107
1999 55 Dram Müzik 6.6 968
1998 54 Suç Müzik 6.4 1,078
1997 Suç Müzik 8.2 2,306
1996 Komedi Müzik 7.0 72
1996 Dram Müzik
Müzik
8.7 2,059
1996 Suç Müzik
Müzik
6.9 245
1995 Komedi Müzik
Müzik
8.0 16,181
1995 Aksiyon Müzik 7.2 160
1994 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 440
1993 Suç Müzik
Müzik
7.7 14,590
1992 Aksiyon Müzik 5.9 5,355

Av Peşinde
1991 Suç Müzik
Müzik
6.5 2,979
1990 Komedi Müzik 6.1 8,619
1990 Dram Müzik
Müzik
4.4 618
1990 Suç Müzik 7.8 40,019
1990 46 Dram Müzik 6.2 200
1990 Suç Müzik 6.2 915

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Müzik
Müzik
8.2 33,545

Büyük Tuzak
1987 Suç Müzik
Müzik
7.8 2,665
1987 Aksiyon Müzik 6.5 151
1986 Dram Müzik 7.1 5,742
1985 41 Biyografi Müzik 6.4 76
1984 40 Macera Müzik 6.3 955
1984 40 Aksiyon Müzik 6.3 345
1984 40 Müzik 3.9 7,668
1983 39 Macera Müzik 6.7 94

A Takımı
1983 Aksiyon Müzik 7.5 39,219
1982 Macera Müzik
Müzik
8.0 1,685
1981 Macera Müzik
Müzik
7.3 6,030
1981 Dram Müzik
Müzik
8.2 9,436
1980 Aksiyon Müzik 7.5 26,545
1979 Aksiyon Müzik 3.7 1,663

Yüzbaşı Amerika
1979 35 Aksiyon Müzik 3.5 2,227

Beyaz Gölge
1978 Dram Müzik
Müzik
8.0 1,351
1976 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 3,037
1974 Suç Müzik
Müzik
8.2 9,595

Komiser Kolombo
1971 Suç Müzik 8.3 36,656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023