Giriş Kayıt
Rachel Portman

Rachel Portman (63)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Rachel M. Portman, 11 Aralık 1960 Haslemere, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Çikolata (2000), Aşk Yemini (2012), Bir Gün (2011), Beni Asla Bırakma (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel M. Portman
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1960
Doğum Yeri: Haslemere, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Müzik 6.7 1,268
2021 61 Belgesel Müzik 7.6 292

Can Dostum
2017 57 Macera Müzik 7.2 78,980
2016 56 Belgesel Oyuncu 7.5 4,868

Aşkın Çekimi
2016 56 Komedi Müzik 6.8 21,282

Rüzgarın Oğlu
2016 56 Biyografi Müzik 7.1 40,904
2016 56 Dram Müzik 5.8 3,532
2015 55 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 4,784

Yunus Masalı 2
2014 54 Dram Müzik 6.4 9,796

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 53 Komedi Müzik 6.1 10,058
2013 53 Dram Müzik 7.3 33,118

Durgun Hayat
2013 53 Dram Müzik 7.4 8,897
2013 53 Belgesel Müzik 7.2 1,277
2013 53 Komedi Müzik 5.0 3,744

Savaşın Çocukları
2012 52 Dram Müzik 6.2 1,717

Aşk Yemini
2012 52 Dram Müzik 6.8 204,858

Aşkım Benim
2012 52 Dram Müzik 5.4 19,270
2011 51 Dram Müzik 6.1 4,012

Bir Gün
2011 51 Dram Müzik
Müzik
7.0 167,545
2011 Belgesel Müzik 6.8 434

Beni Asla Bırakma
2010 50 Dram Müzik
Müzik
7.1 153,182

Boz Bahçeler
2009 49 Biyografi Müzik 7.4 11,202

Düşes
2008 48 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 87,248

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 48 Komedi Müzik 6.2 30,750

Bayan Potter
2006 46 Biyografi Müzik 7.0 32,005

Gerçeğin Peşinde
2006 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 18,219

Göl Evi
2006 46 Dram Müzik 6.8 157,606
2005 45 Suç Müzik
Müzik
6.8 34,263
2005 45 Komedi Müzik
Müzik
6.4 12,656

Mançuryalı Aday
2004 44 Dram Müzik
Müzik
6.6 116,561

İnsan Lekesi
2003 43 Dram Müzik
Müzik
6.2 32,247

Mona Lisa Gülüşü
2003 43 Dram Müzik 6.5 90,871
2003 43 Dram Müzik 6.3 570
2002 42 Dram Müzik
Müzik
7.1 13,648

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 42 Gizem Müzik
Müzik
4.7 11,026

Şeref Ve Cesaret
2002 42 Dram Müzik 6.3 55,293
2001 41 Komedi Müzik
Müzik
6.9 2,753

Çikolata
2000 40 Dram Müzik
Müzik
7.2 201,896

Bagger Vance Efsanesi
2000 40 Dram Müzik
Müzik
6.7 59,449
2000 40 Aile Oyuncu 6.6 732

Amerikalı Kadınlar
2000 40 Komedi Müzik 6.2 1,530

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 39 Dram Müzik
Müzik
7.4 104,761

Diğer Kızkardeş
1999 39 Komedi Müzik
Müzik
6.4 13,061

Sıçan Avcısı
1999 39 Dram Müzik
Müzik
7.5 11,766
1998 38 Dram Müzik
Müzik
6.0 9,578
1998 38 Komedi Müzik
Müzik
5.1 8,924

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 37 Animasyon Müzik 5.9 12,060

Aşk Tutkunu
1997 37 Komedi Müzik
Müzik
6.1 25,713

Marvin'in Odası
1996 36 Dram Müzik
Müzik
6.7 30,005
1996 36 Komedi Müzik
Müzik
6.6 41,591
1996 36 Fantastik Müzik 5.2 6,291

Duman
1995 35 Komedi Müzik
Müzik
7.4 38,075
1995 35 Komedi Müzik
Müzik
6.7 36,516
1995 35 Komedi Müzik
Müzik
6.5 2,609

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 34 Komedi Müzik
Müzik
5.9 13,203

Sirenler
1994 34 Komedi Müzik
Müzik
5.9 11,521

Sadece Sen
1994 34 Komedi Müzik
Müzik
6.5 25,648

Düğmelerin Savaşı
1994 34 Macera Müzik
Müzik
7.4 4,591
1993 33 Dram Müzik
Müzik
7.7 18,224
1993 33 Komedi Müzik
Müzik
7.1 62,042
1993 33 Dram Müzik 6.3 2,281
1992 32 Komedi Müzik
Müzik
6.1 1,707
1991 31 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,439
1990 Macera Müzik 8.1 1,863

Hayat Tatlıdır
1990 30 Komedi Müzik 7.4 11,286

Siyahlı Kadın
1989 29 Korku Müzik 7.1 6,124
1989 Dram Müzik 7.7 1,112
1988 28 Kısa Metraj Müzik 6.6 1,173
1987 Fantastik Müzik 8.8 4,992
1984 24 Komedi Müzik 6.7 350
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024