Giriş Kayıt
Michel Portal

Michel Portal (88)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Michel Portal, 25 Kasım 1935 Bayonne, Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Martin Guerre'in Dönüşü (1982), Parlaklık (1987), À cause d'un garçon (2002), Max mon amour (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1935
Doğum Yeri: Bayonne, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 79 Belgesel Müzik    
2007 72 Biyografi Müzik 4.8 150
2005 70 Dram Müzik
Müzik
6.5 240
2002 67 Dram Müzik 6.9 2,117
2001 66 Dram Müzik 5.0 79
2000 65 Komedi Müzik 5.8 275
1999 64 Dram Müzik
Müzik
7.1 442
1997 62 Dram Müzik 6.6 222
1997 62 Dram Müzik 5.3 49
1996 61 Dram Müzik 6.2 135
1994 59 Korku Müzik 5.4 749
1992 57 Komedi Müzik 5.8 577
1990 55 Dram Müzik 4.8 59
1990 55 Biyografi Müzik 6.8 802
1989 Müzik 6.2 15

Rüzgarın Bir Hikayesi
1988 53 Belgesel Müzik 6.8 951
1988 53 Suç Müzik 6.2 339

Parlaklık
1987 52 Dram Müzik 6.9 2,769
1986 51 Komedi Müzik
Müzik
6.0 1,281

Martin Guerre'in Dönüşü
1982 47 Biyografi Müzik 7.4 4,849
1979 44 Dram Müzik 5.7 146
1979 44 Dram Müzik 6.3 652
1979 44 Dram Müzik 5.6 89
1976 41 Dram Müzik 6.5 257
1975 40 Müzik 7.1 88
1970 35 Dram Müzik 7.3 252

Paris Melodileri
1961 26 Dram Oyuncu 6.7 3,987

Cadılar
1922 Belgesel Müzik 7.6 16,855
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film