Giriş Kayıt
Riz Ortolani

Riz Ortolani (87)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Riziero Ortolani, 25 Mart 1926 Pesaro, Marche, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Yamyam İşkencesi (1980), Gamsız Hayat (1962), Linç (1972), I giorni dell'ira (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Riz Ortolani, 23 Ocak 2014 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Riziero Ortolani
Doğum Tarihi: 25 Mart 1926
Ölüm Tarihi: 23 Ocak 2014
Doğum Yeri: Pesaro, Marche, İtalya
Diğer Bir İsmi: Roger Higgins | Ritz Ortolani
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Müzik 6.6 33
2010 84 Dram Müzik 6.4 306

Giovanna'nın Babası
2008 82 Dram Müzik 6.7 1,021
2007 81 Gizem Müzik 6.0 723
2007 81 Komedi Müzik 5.7 520
2005 79 Komedi Müzik 6.6 650
2005 79 Komedi Müzik 6.4 404
2004 78 Komedi Müzik 6.8 886

Kalbim Başka Yerde
2003 77 Dram Müzik 6.7 1,064
2003 77 Belgesel Oyuncu 7.0 192
2001 75 Macera Müzik 5.4 557
1999 73 Komedi Müzik 6.4 182
1998 72 Müzik
Müzik
5.6 58
1997 71 Komedi Müzik 6.1 438

Posta Kutusu
1995 69 Komedi Müzik 5.1 1,656
1994 68 Dram Müzik 5.5 3,559
1991 65 Dram Müzik 5.5 4,247
1990 64 Korku Müzik 4.4 742
1989 63 Komedi Müzik 6.7 214
1989 63 Korku Müzik 4.7 1,419
1987 61 Macera Müzik 4.4 156

Kapris
1987 61 Dram Müzik 4.7 1,186
1986 60 Suç Müzik 6.2 379
1986 60 Dram Müzik 7.6 1,440

Karmaşık Hisler
1986 60 Dram Müzik 5.5 548

Yumusak et
1985 59 Komedi Müzik 4.9 2,299
1985 59 Komedi Müzik
Müzik
7.1 215
1984 58 Macera Müzik
Müzik
5.5 505
1984 Suç Müzik
Müzik
8.4 3,704

Son Barbarlar
1984 58 Bilim-Kurgu Müzik 4.7 1,570
1983 57 Korku Müzik
Müzik
6.2 2,306
1982 56 Dram Müzik 6.1 424
1981 55 Dram Müzik
Müzik
6.6 663
1981 55 Korku Müzik 5.5 2,214
1981 55 Dram Müzik 4.9 301
1980 54 Suç Müzik
Müzik
5.7 5,499

Yamyam İşkencesi
1980 54 Macera Müzik 5.8 57,184
1979 53 Dram Müzik
Müzik
5.3 451
1979 53 Dram Müzik 5.4 175
1979 53 Macera Müzik 5.3 780
1978 52 Komedi Müzik 6.6 435
1978 52 Aksiyon Müzik 4.8 737
1978 52 Gizem Müzik 5.6 746

Sarı Pijamalı Kız
1977 51 Gizem Müzik
Müzik
6.0 1,246
1977 51 Suç Müzik 7.5 611
1977 51 Gerilim Müzik 5.6 352
1977 51 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 131

Skandal
1976 50 Dram Müzik 6.4 505
1976 50 Komedi Müzik 5.3 92
1975 49 Komedi Müzik
Müzik
5.5 215

Günah Dünyası
1975 49 Macera Müzik 6.8 315
1975 49 Suç Müzik 6.6 536
1974 48 Komedi Müzik 5.0 56
1973 47 Dram Müzik 6.5 182
1973 47 Komedi Müzik 6.9 151
1973 47 Dram Müzik 6.0 34
1973 47 Gerilim Müzik 7.0 445
1973 47 Dram Müzik 5.2 393

Şeytan'ın Cinayetleri
1973 47 Korku Müzik 5.8 1,495

Taze Günahlar
1973 47 Dram Müzik 6.5 99

Kanunsuzlar
1973 47 Suç Müzik 6.2 341

Maceralar Kralı
1973 47 Komedi Müzik 5.9 459
1973 47 Dram Müzik 6.2 341

Mazisini Satan Adam
1972 46 Suç Müzik
Müzik
6.4 3,908

9 Hızlı Adam
1972 46 Western Müzik
Müzik
6.1 2,010

Linç
1972 46 Korku Müzik
Müzik
7.0 9,815
1972 46 Western Müzik 4.3 81
1972 46 Korku Müzik 5.4 913

Ay ve Güneş Kardeşler
1972 46 Biyografi Müzik 7.2 4,636

Yedi Kan Lekeli Orkide
1972 46 Gizem Müzik 6.3 2,418
1971 45 Komedi Müzik 5.6 89
1971 45 Dram Müzik
Müzik
6.5 1,645

Erkek Dediğin Ne Çalar
1971 45 Komedi Müzik 6.3 516
1971 45 Komedi Müzik 4.8 288
1971 45 Suç Müzik 7.2 1,594

Yasak Aşk
1971 45 Komedi Müzik 5.7 186

Dişi örümcegin pençesinde
1971 45 Korku Müzik
Müzik
5.6 763

Ölüm Avı
1971 45 Dram Müzik
Müzik
6.2 3,165
1970 44 Western Müzik 6.2 218

Zorlu Firar
1970 44 Savaş Müzik 6.5 1,568
1970 44 Macera Müzik
Müzik
4.9 330
1970 44 Western Müzik 6.0 429
1969 43 Gizem Müzik 6.0 1,002

Batının Dört Devi Dönüyor
1969 43 Western Müzik 5.4 3,573
1969 43 Western Müzik
Müzik
6.2 228

İhanetin Bedeli
1969 43 Gizem Müzik
Müzik
6.6 2,434

Kanun Dışı
1968 42 Western Müzik
Müzik
6.1 1,349
1968 42 Komedi Müzik 5.7 633
1968 42 Komedi Müzik
Müzik
6.8 1,678
1968 42 Suç Müzik
Müzik
6.1 251
1968 42 Macera Müzik 6.0 408

Ölüler Sayılmaz
1968 42 Western Müzik 6.1 202

Büyük Çıkartma
1968 42 Dram Müzik
Müzik
6.0 3,417
1968 42 Komedi Müzik 5.2 717

Vahşi Dörtler
1968 42 Suç Müzik 7.1 801

Yedi Kere Kadın
1967 41 Komedi Müzik
Müzik
5.9 1,809
1967 41 Komedi Müzik 4.7 215
1967 41 Western Müzik
Müzik
7.1 5,033
1967 41 Western Müzik
Müzik
6.5 1,017
1966 40 Komedi Müzik 5.7 163
1966 40 Macera Müzik 4.9 322
1966 40 Belgesel Müzik 7.0 1,678
1965 39 Romantik Müzik
Müzik
6.1 943
1964 38 Korku Müzik
Müzik
6.8 2,497
1964 38 Macera Müzik 6.4 984

Sarı Otomobil
1964 38 Dram Müzik
Müzik
6.4 3,688
1964 38 Western Müzik 4.8 96
1964 38 Western Müzik
Müzik
6.1 1,654
1964 38 Belgesel Müzik 5.4 116
1963 37 Belgesel Müzik 5.6 370
1963 37 Korku Müzik
Müzik
5.8 1,187
1962 36 Belgesel Müzik 7.5 82

Gamsız Hayat
1962 36 Dram Müzik 8.2 11,441

Köpeklerin Dünyası
1962 36 Belgesel Müzik 6.2 4,113
1961 35 Aksiyon Müzik 4.7 182
1958 32 Müzikal Oyuncu 5.2 11
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023