Giriş Kayıt
Joel McNeely

Joel McNeely (64)


Müzisyen, Müzisyen

Joel McNeely, 28 Mart 1959 Madison, Wisconsin, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014), The Orville (2017), Kuyu (2003), Asker (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1959
Doğum Yeri: Madison, Wisconsin, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 58 Aksiyon Müzik 6.9 656,438
2017 Macera Müzik 8.0 95,830

Kanlı Gemi
2015 56 Korku Müzik 4.6 6,699

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 55 Animasyon Müzik 7.1 9,648

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 55 Komedi Müzik
Müzik
6.1 195,088

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 55 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 14,224
2013 54 Müzik 7.3 3,293

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 53 Animasyon Müzik 7.0 13,558
2011 Animasyon Müzik
Müzik
7.1 1,826

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 51 Animasyon Müzik 6.8 9,567

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 50 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 11,869
2008 49 Animasyon Müzik
Müzik
6.7 15,610
2008 49 Macera Müzik 7.4 23

Katilimi Tanıyorum
2007 48 Suç Müzik 3.6 30,587
2007 48 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 12,284

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 47 Animasyon Müzik
Müzik
5.2 5,600
2005 46 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 16,606

Minik Fil Heffalump
2005 46 Animasyon Müzik
Müzik
6.4 8,121
2005 Animasyon Müzik 7.4 133,058

Mulan 2
2004 45 Animasyon Müzik 5.6 28,163

Stepford Kadınları
2004 45 Komedi Müzik 5.3 68,581
2004 45 Dram Müzik 5.8 1,973

Kuyu
2003 44 Macera Müzik
Müzik
7.0 96,449

Sevimli Dadı
2003 44 Komedi Müzik 6.2 41,306
2003 44 Animasyon Müzik 7.6 5,773

Orman Çocuğu 2
2003 44 Macera Müzik 5.3 17,428
2003 44 Belgesel Müzik 6.8 6,252

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 43 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 21,583
2001 Dram Müzik 6.9 104
2000 Aksiyon Müzik 7.4 33,975
1999 40 Aksiyon Müzik
Müzik
5.0 29,261
1999 40 Macera Müzik 7.1 524
1999 40 Macera Müzik 7.3 561

Asker
1998 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 58,598

Tatlı Sert
1998 39 Aksiyon Müzik
Müzik
3.8 44,868
1998 39 Komedi Müzik 5.3 392

Hava Kuvvetleri Bir
1997 38 Aksiyon Müzik 6.5 205,465
1997 38 Dram Müzik 6.2 890
1997 38 Aksiyon Müzik 6.3 7,801
1997 38 Komedi Müzik 5.9 51,962
1996 37 Aile Müzik
Müzik
5.3 11,457
1995 36 Macera Müzik
Müzik
6.0 4,852
1995 36 Macera Müzik 7.1 735

Hız Sınırı
1994 35 Aksiyon Müzik 5.5 14,381
1994 35 Macera Müzik 6.0 1,368

İstasyon Cinayetleri
1994 35 Komedi Müzik 6.1 3,834
1994 35 Aile Müzik
Müzik
6.6 9,111

Süper Polis 3
1992 33 Aksiyon Müzik 6.9 23,538
1992 33 Komedi Müzik 6.3 454

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Müzik 7.2 8,431
1991 Animasyon Müzik 7.6 17,229

Hitler’in Kızı
1990 31 Gerilim Müzik 4.6 107
1990 Animasyon Müzik 7.5 13,928
1989 30 Aile Müzik 5.7 656
1989 30 Komedi Müzik 5.9 810
1988 29 Komedi Müzik 3.4 671

Bizim Ev
1988 Dram Müzik 7.2 870
1987 28 Komedi Müzik 5.3 7,662

Kısa Devre
1986 27 Komedi Müzik 6.6 64,795
1954 Aksiyon Müzik 8.4 2,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023