Giriş Kayıt
Harry Manfredini

Harry Manfredini (80)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Harry Manfredini, 25 Ağustos 1943 Chicago, Illinois, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

13. Cuma (1980), 13. Cuma 2. Bölüm (1981), 13. Cuma: Son Bölüm (1984), 13. Cuma 3. Bölüm (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1943
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 80 Korku Müzik    
2022 79 Aksiyon Müzik 4.3 106
2022 79 Komedi Müzik    
2020 77 Kısa Metraj Müzik 5.6 31
2019 76 Belgesel Oyuncu 8.0 3,773
2019 76 Korku Müzik 5.0 658
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,608
2018 75 Korku Müzik 4.2 490
2017 74 Biyografi Müzik 6.7 188
2017 74 Korku Müzik 3.6 340
2017 Korku Müzik 7.3 1,764
2017 74 Kısa Metraj Müzik    
2016 73 Korku Müzik 3.3 248
2016 Müzik 3.8 65
2016 73 Korku Müzik 4.8 5,793
2016 73 Korku Müzik 3.7 273
2016 73 Korku Müzik    
2014 71 Dram Müzik 1.5 338
2014 71 Korku Müzik 1.3 317
2014 71 Komedi Müzik 4.3 152
2014 71 Western Müzik 4.8 476
2014 71 Gerilim Müzik 3.2 171
2014 71 Korku Müzik 2.2 176
2014 71 Kısa Metraj Müzik    
2013 70 Aksiyon Müzik 3.5 188
2013 70 Aile Müzik 3.4 130
2013 70 Belgesel Müzik
Çeşitli
Oyuncu
8.5 2,704
2013 70 Aile Müzik 2.1 286
2013 70 Aksiyon Müzik 2.2 195
2013 70 Aile Müzik 2.4 194
2013 70 Aile Müzik 2.1 1,816
2013 70 Aksiyon Müzik 2.4 1,817
2013 70 Korku Müzik
Senarist
   
2013 70 Korku Müzik    
2012 69 Gerilim Müzik 3.9 56
2012 69 Korku Müzik 2.1 199
2012 69 Korku Müzik 2.3 795
2012 69 Korku Müzik 1.8 165
2012 69 Gerilim Müzik 4.7 462
2012 69 Aile Müzik 2.4 550
2011 68 Korku Müzik 3.1 5,060
2009 66 Fantastik Müzik 4.3 1,355
2009 66 Komedi Müzik 5.4 335
2009 66 Bilim-Kurgu Müzik 3.0 79
2009 Belgesel Oyuncu 6.9 3,183
2008 65 Gerilim Müzik 3.5 201
2008 65 Suç Müzik 3.6 1,377

Tek Başına
2008 65 Korku Müzik 3.2 604
2008 65 Korku Müzik 3.1 600

Akılalmaz Cinayet
2007 64 Dram Müzik 4.8 269
2007 Kısa Metraj Müzik 6.6 79
2006 63 Belgesel Oyuncu
Müzik
7.2 3,621
2006 63 Gerilim Müzik 5.0 252
2006 Biyografi Müzik 5.9 603
2005 62 Korku Müzik 2.8 381

Freddy Jason'a Karşı
2003 60 Korku Müzik 5.7 127,552
2002 59 Aksiyon Müzik 2.9 772
2002 59 Aksiyon Müzik 5.0 2,336
2002 59 Korku Müzik 3.3 752
2001 58 Aksiyon Müzik
Müzik
4.4 61,659
2001 58 Aksiyon Müzik 5.3 850
1999 56 Macera Müzik 3.5 5,546

Tılsım
1997 54 Fantastik Müzik 5.8 25,521

Kuzgun
1996 53 Aksiyon Müzik 4.6 668
1993 50 Komedi Müzik 4.5 191

Jason Cehenneme Git
1993 50 Fantastik Müzik 4.1 36,920
1993 50 Komedi Müzik 5.4 5,033
1992 49 Aksiyon Müzik 4.2 3,581
1992 49 Aksiyon Müzik 3.8 3,178

Korku Evi 4
1992 Fantastik Müzik
Çeşitli
3.9 3,078

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 46 Macera Sesler 4.5 43,221

Denizin Dehşeti
1989 46 Aksiyon Müzik 5.3 13,275
1989 46 Korku Müzik 5.1 4,657
1988 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 1,476

Dolaptaki Dehşet
1988 45 Korku Müzik
Müzik
5.0 1,138

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 45 Korku Müzik 5.2 42,498

Korku Evi 2
1987 44 Fantastik Müzik 5.4 12,361
1986 43 Korku Müzik 5.3 7,031

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 43 Korku Müzik 6.0 51,407

Korku Evi
1985 42 Komedi Müzik 6.1 30,069

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 42 Korku Müzik 4.7 44,080
1984 41 Korku Müzik
Müzik
3.3 1,020

Tepenin Gözleri - 2.Bölüm
1984 41 Korku Müzik 3.8 7,392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 41 Korku Müzik 6.0 59,371

Kuzgunlar Uçarken
1984 41 Aksiyon Müzik 6.7 2,575

13. Cuma 3. Bölüm
1982 39 Korku Müzik
Müzik
5.6 60,610

Bataklık Canavarı
1982 39 Korku Müzik 5.3 16,483

13. Cuma 2. Bölüm
1981 38 Korku Müzik
Müzik
6.1 78,017

13. Cuma
1980 37 Korku Müzik
Müzik
6.4 157,925
1980 37 Korku Müzik 5.4 2,775
1979 36 Dram Müzik 6.1 100
1978 35 Komedi Müzik 3.7 260
1975 32 Kısa Metraj Müzik 6.7 109
- Gerilim Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film