Giriş Kayıt
Michel Legrand

Michel Legrand (92)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Michel Jean Legrand, 24 Şubat 1932 Paris, Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Asla Asla Deme (1983), Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film (1962), Şerburg Şemsiyeleri (1964), Beşten Yediye Cléo (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michel Jean Legrand
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1932
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Balık
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 86 Belgesel Oyuncu 7.2 248
2018 86 Dram Müzik 6.7 8,082

Albert'i Kaybettim
2018 86 Komedi Müzik 4.4 217
2017 85 Dram Müzik 6.7 2,585
2016 News Oyuncu 6.4 148
2014 82 Komedi Oyuncu
Müzik
5.6 918

Aşkın Ömrü 3 Yıldır
2011 79 Komedi Oyuncu 6.1 5,085

Oskar ve Pembeli Kadın
2009 77 Dram Müzik
Müzik
7.0 1,620
2009 Animasyon Müzik 6.9 149
2008 76 Komedi Müzik 4.4 1,674
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 70 Suç Müzik 6.1 2,372
2002 70 Komedi 6.6 6,949
2000 Dram Müzik 6.6 519
1999 67 Komedi Müzik
Müzik
6.3 1,875
1998 66 Komedi Müzik 6.0 8,073
1996 64 Dram Müzik 7.2 963

Sefiller
1995 63 Dram Müzik 7.4 4,114
1995 63 Animasyon Müzik
Müzik
5.1 184
1995 63 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.4 575

Hazır Giyim
1994 62 Komedi Müzik
Müzik
5.2 15,932
1993 61 Komedi Müzik 4.4 719
1993 61 Belgesel Oyuncu
Müzik
7.0 535
1991 59 Dram Müzik 6.9 472
1990 58 Dram Müzik 6.7 152
1990 58 Aksiyon Müzik 5.5 77

26' Sına üç Yer
1988 56 Müzikal Müzik
Müzik
6.2 458
1988 56 Komedi Müzik 5.9 4,160

Bir Varmış Bir Yokmuş(İnsan Vücudu)
1988 Animasyon Müzik 8.2 5,615
1986 54 Kısa Metraj Müzik 6.4 802
1985 53 Fantastik Müzik 4.7 323
1985 53 Dram Müzik 6.3 344
1984 52 Dram Müzik 5.1 449
1984 52 Biyografi Müzik 7.1 279
1983 51 Dram Müzik
Müzik
6.6 16,004

Asla Asla Deme
1983 51 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 73,425

Almanyada Bir Aşk
1983 51 Dram Müzik
Müzik
6.5 410

Sıkı Dostlar
1982 50 Komedi Müzik 5.5 3,230
1982 50 Komedi Müzik 2.5 1,076
1982 50 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 1,061
1982 50 Komedi Müzik 6.1 487
1981 49 Dram Müzik 4.5 143
1981 49 Dram Müzik 7.3 2,767

Aşk, Yeniden
1980 48 Komedi Müzik 5.0 459

Atlantic Şehri
1980 48 Suç Müzik
Müzik
7.3 18,360

Avcı
1980 48 Aksiyon Müzik 6.2 7,186

Dağ Adamı
1980 48 Macera Müzik 6.3 2,654
1979 47 Animasyon Müzik 6.1 125
1979 47 Dram Müzik 5.8 662
1978 46 Animasyon Müzik 6.0 211

Bir Varmış Bir Yokmuş
1978 Animasyon Müzik 8.0 4,405

Gece Yarısının Ötesi
1977 45 Dram Müzik 6.1 1,952
1976 44 Animasyon Müzik
Müzik
5.9 1,470
1976 44 Dram Müzik 6.6 2,187

Balayı
1976 44 Müzik 5.4 47
1976 44 Biyografi Müzik 5.1 653

Vahşi Dilber
1975 43 Macera Müzik 6.5 2,149

Üç Silahşörler
1973 41 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 20,258
1973 41 Komedi Müzik 6.4 898
1973 41 Dram Müzik 7.0 5,795

Kocam Hamile
1973 41 Komedi Müzik 5.8 988

Hakikatler ve Düzmeceler
1973 41 Belgesel Müzik 7.7 18,390
1973 41 Dram Müzik
Müzik
6.5 848
1973 41 Suç Müzik 6.4 878
1973 41 Dram Müzik 5.4 179
1972 40 Dram Müzik 6.1 470
1972 40 Biyografi Müzik 7.0 4,863
1972 Macera Müzik 7.1 1,273
1972 40 Dram Müzik 6.0 295
1972 40 Komedi Müzik 6.6 522
1972 40 Komedi Müzik
Oyuncu
5.5 89

Bir adam ölecek
1972 40 Aksiyon Müzik 6.6 1,128

Miras Oyunu
1972 40 Komedi Müzik 5.1 31
1971 39 Dram Müzik 6.5 51

Arabulucu
1971 39 Dram Müzik
Müzik
7.2 6,366

Yaz Günüydü
1971 39 Komedi Müzik
Müzik
7.2 9,187
1971 39 Biyografi Müzik 7.5 8,949
1971 39 Dram Müzik 5.3 167

Büyük Yarış
1971 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 11,954

Kahraman Serseri
1971 39 Aksiyon Müzik 6.5 1,670

Uğultulu Tepeler
1970 38 Macera Müzik
Müzik
6.4 2,135

Eşek Derisi
1970 38 Dram Müzik
Müzik
7.0 6,464
1970 38 Dram Müzik 5.1 353
1969 37 Macera Müzik
Müzik
6.7 3,798

Sen Benimsin
1969 37 Suç Müzik 7.1 12,921

Saadet Günleri
1969 37 Dram Müzik
Müzik
6.3 1,269

Tek Gözlü Kahraman
1969 37 Dram Müzik
Müzik
6.1 3,509

Kutup Harekatı
1968 36 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 11,967

Kibar Soyguncu
1968 36 Suç Müzik
Müzik
6.9 28,294
1968 36 Dram Müzik
Müzik
6.8 1,263
1968 36 Komedi Müzik
Müzik
6.3 848

Dünyanın En Eski Mesleği
1967 35 Komedi Müzik 5.4 628
1967 35 Romantik Müzik 6.1 219

Tatlı Günler
1967 35 Komedi Müzik
Müzik
7.7 12,135
1966 34 Komedi Müzik 6.8 1,289

Tatlı Serseri
1966 34 Komedi Müzik 5.7 420
1966 34 Komedi Müzik 6.8 1,143
1965 33 Komedi Müzik 6.3 235
1965 33 Aksiyon Müzik 5.7 92
1964 32 Komedi Müzik 5.4 469
1964 32 Komedi Müzik 5.6 534

Çete
1964 32 Komedi Müzik 7.6 27,196

Şerburg Şemsiyeleri
1964 32 Dram Müzik
Oyuncu
Müzik
7.8 31,594
1963 31 Komedi Müzik 6.0 677
1963 31 Suç Müzik 6.2 699

Bay of the Angels
1963 31 Dram Müzik 7.2 4,246

Beşten Yediye Cléo
1962 30 Komedi Müzik
Oyuncu
7.8 27,620
1962 30 Komedi Müzik 6.1 999
1962 30 Dram Müzik 6.4 2,072

Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film
1962 30 Dram Müzik 7.8 35,227
1961 29 Kısa Metraj Müzik 6.7 1,469

Kadın Kadındır
1961 29 Komedi Müzik 7.3 19,270
1961 29 Komedi Müzik 7.0 1,417
1961 29 Dram Müzik 7.5 7,591
1960 28 Dram Müzik 6.7 223
1955 23 Suç Müzik 7.0 1,319
1952 News Oyuncu 4.6 2,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film