Giriş Kayıt
Mark Isham

Mark Isham (72)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Mark Ware Isham, 07 Eylül 1951 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Büyük Dövüş (2011), Çarpışma (2004), Öldüren Sis (2007), Hesaplaşma (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Ware Isham
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1951
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Müzik 8.7 781
2023 72 Biyografi Müzik 6.5 2,535
2023 72 Korku Müzik    

Yetenekli Bay Cage
2022 71 Aksiyon Müzik 7.1 45,326
2022 71 Aksiyon Müzik 4.7 13,031
2022 Suç Müzik 7.0 8,306
2021 70 Dram Müzik 5.3 2,240
2021 Aksiyon Müzik 7.4 27,877

Yehuda ve Siyah Mesih
2021 70 Biyografi Müzik 7.4 91,879
2021 Komedi Müzik 5.3 15,877

Dürüst Hırsız
2020 69 Aksiyon Müzik 6.0 58,045
2020 69 Macera Müzik 5.9 53,256
2020 Dram Müzik 7.7 55,260
2020 Aksiyon Müzik 6.3 7,170
2019 68 Dram Müzik 7.9 56,259
2019 68 Dram Müzik 5.5 622

Dostumun Yolculuğu
2019 68 Komedi Müzik 7.4 28,944
2018 67 Animasyon Müzik 5.7 4,164
2018 Aksiyon Müzik 6.6 22,433
2017 66 Aksiyon Müzik 6.0 695
2017 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.2 18,875

Sadakat Yolunda
2017 66 Biyografi Müzik 7.1 27,601
2017 66 Komedi Müzik 6.3 2,623
2017 66 Belgesel Müzik 7.8 839

Aile Babası
2016 65 Dram Müzik 6.5 13,671

Hesaplaşma
2016 65 Aksiyon Müzik 7.3 324,235
2016 65 Komedi Müzik 7.6 31,418

Suikast
2016 65 Aksiyon Müzik 5.7 93,916
2016 65 Macera Müzik 5.2 16,043
2015 64 Komedi Müzik 6.5 5,322
2015 64 Biyografi Müzik 6.3 1,684

Seninle Bir Ömür
2015 64 Dram Müzik 7.0 89,319
2015 Suç Müzik 7.7 10,171
2015 64 Gerilim Müzik 6.2 5,811

Kan ve Petrol
2015 Suç Müzik 6.6 4,365

Işıkların Ötesinde
2014 63 Dram Müzik 6.8 17,508
2013 Suç Müzik 7.4 7,723
2013 62 Aksiyon Müzik 6.5 131,051
2013 62 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 103,183

Korku Seansı
2013 62 Korku Müzik 7.5 557,977
2013 Macera Müzik
Müzik
6.9 12,999
2013 62 Dram Müzik 7.5 5,741

Suç Ortağı
2012 61 Aksiyon Müzik 5.5 46,529

Şanslı Biri
2012 61 Dram Müzik 6.4 114,069

Fabrika
2012 61 Suç Müzik 5.8 11,810
2011 Dram Müzik 8.7 644,371

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Müzik
Müzik
7.7 237,862

Dostluğun Gücü
2011 60 Dram Müzik 6.8 25,770

Büyük Dövüş
2011 60 Dram Müzik
Müzik
8.1 499,630

Mekanik
2011 60 Aksiyon Müzik 6.5 172,498

Suikast
2010 59 Suç Müzik 6.9 30,067

Salgın
2010 59 Korku Müzik 6.5 129,339
2009 58 Komedi Müzik
Müzik
5.0 16,951
2009 58 Suç Müzik 6.6 81,127

Sınırı Geçmek
2009 58 Dram Müzik
Müzik
6.7 24,571
2009 58 Macera Müzik
Müzik
6.5 9,442

Sır Perdesi
2009 58 Gerilim Müzik 4.7 2,877

Zafer ve Gurur
2008 57 Suç Müzik 6.6 63,460
2008 Dram Müzik
Müzik
6.8 1,708

Kadınlar
2008 57 Komedi Müzik 5.0 23,174

Ekspres
2008 57 Biyografi Müzik 7.2 22,904

Hayatın Getirdikleri
2008 57 Dram Müzik
Müzik
7.2 28,036

Kesişen Yollar
2007 56 Suç Müzik
Müzik
6.6 25,208

Tanrının Vadisinde
2007 56 Suç Müzik 7.2 75,231

Öldüren Sis
2007 56 Korku Müzik 7.1 342,364

Arslanı Kuzulara
2007 56 Dram Müzik 6.2 52,839

İleri
2007 56 Aksiyon Müzik 6.2 166,846

Futbolcu Kız
2007 56 Biyografi Müzik
Müzik
6.2 4,332

Özgürlük Yazarları
2007 56 Biyografi Müzik 7.6 85,673
2007 Suç Müzik 8.1 14,388
2006 55 Dram Müzik
Müzik
7.0 42,862

Cehennem Çiçeği
2006 55 Suç Müzik 5.6 77,143

Yenilmez
2006 55 Biyografi Müzik 7.0 75,567

Kutup Macerası
2006 55 Macera Müzik 7.3 68,551

Kaçış
2006 55 Aksiyon Müzik 7.3 103,910

Yerinde Olsam
2005 54 Komedi Müzik 6.5 65,214

Şut ve Gool
2005 54 Komedi Müzik 5.6 40,939

Şampiyon Zebra
2005 54 Macera Müzik 5.2 18,287

Otobanda Dehşet
2004 53 Aksiyon Müzik 5.6 9,541

Çarpışma
2004 53 Dram Müzik
Müzik
7.7 449,955

Girdap
2004 53 Suç Müzik 5.3 23,156

Efsane
2004 53 Dram Müzik 7.5 59,197
2004 53 Aksiyon Müzik 6.5 33,090

Vegas'ta Son Şans
2003 52 Dram Müzik
Müzik
6.9 35,590

Ayışığında
2002 51 Dram Müzik 6.6 14,712
2002 Suç Müzik 6.6 555

İki Yüzlü
2001 50 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
6.1 24,613

Yeni Bir Yaşam
2001 50 Dram Müzik
Müzik
7.4 45,682

Majestic
2001 50 Dram Müzik 6.9 57,817

Sonuna Kadar
2001 50 Dram Müzik 6.4 33,489

Sakın Konuşma
2001 50 Suç Müzik
Çeşitli
6.3 57,235

Bizim Dansımız
2001 50 Dram Müzik 6.2 66,127

Onurlu Bir Adam
2000 49 Biyografi Müzik 7.2 125,596

Vur Emri
2000 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 50,460
2000 49 Biyografi 7.0 29,707
2000 49 Komedi Müzik
Müzik
4.9 1,636

Paralar Nerede?
2000 49 Dram Müzik
Müzik
6.3 6,425

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 48 Komedi Müzik
Müzik
4.5 8,255

Ekim Düşü
1999 48 Biyografi Müzik 7.8 98,443
1999 48 Dram Müzik
Müzik
4.9 5,656

Galapagos: Büyülü Yolculuk
1999 48 Belgesel Müzik 6.9 433

İlk Görüşte Aşk
1999 48 Dram Müzik 6.0 14,369

Kazanma Hırsı
1999 48 Komedi Müzik 6.5 49,261

Senli Benli
1998 47 Komedi Müzik 5.8 10,485

Bıçağın İki Yüzü
1998 47 Aksiyon Müzik 7.1 300,594

Kaybetme Zamanı
1998 47 Gerilim Müzik 5.7 11,719
1998 47 Komedi Müzik 5.0 3,166
1998 Aksiyon Müzik 8.6 13,277

Tatlı Kaçamaklar
1997 46 Komedi Müzik
Müzik
6.0 3,822

Kızları Öp
1997 46 Suç Müzik 6.6 81,585
1997 46 Dram Müzik 7.1 1,827

Karanlıktan Önce
1996 45 Suç Müzik
Müzik
6.6 8,865

Eve Uçuş
1996 45 Macera Müzik 6.9 27,229
1996 45 Biyografi Müzik 7.2 8,734

Son Dans
1996 45 Dram Müzik 5.7 4,723

Yılbaşı Tatili
1995 44 Komedi Müzik 6.6 14,597

İnternet'te Av
1995 44 Aksiyon Müzik 6.0 74,125
1995 44 Komedi Müzik 5.4 3,527

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 44 Dram Müzik 6.4 6,574
1994 43 Dram Müzik 6.5 30,947

Şike
1994 43 Dram Müzik
Müzik
7.5 73,568

Zaman Polisi
1994 43 Aksiyon Müzik 5.9 64,474
1994 43 Biyografi Müzik 6.4 4,902

Kızarmış Hikaye
1994 43 Dram Müzik 7.2 3,587

Parmak Kız
1994 43 Animasyon Müzik 6.2 18,769
1994 43 Aksiyon Müzik 5.8 19,755
1994 43 Dram Müzik 6.3 1,359

Aşk Bir Fahişedir
1993 42 Suç Müzik 6.5 15,229

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 42 Komedi Müzik
Müzik
7.6 47,509
1993 42 Komedi Müzik 5.1 17,863

Gökyüzünde Ateş
1993 42 Biyografi Müzik 6.5 28,663

Kaçacak Yer Yok
1993 42 Aksiyon Müzik 5.7 26,272
1993 42 Belgesel Müzik 6.1 98

Bizi Ayıran Nehir
1992 41 Dram Müzik 7.2 65,797

Fareler Ve İnsanlar
1992 41 Dram Müzik 7.5 47,504
1992 41 Suç Müzik 6.5 4,446

Hayal Dünyası
1992 41 Animasyon Müzik 4.8 25,063
1992 41 Suç Müzik 5.2 1,482

Cesaretin Bedeli
1992 41 Dram Müzik 7.1 9,845
1991 40 Aksiyon Müzik 5.9 12,765

Küçük Adam Tate
1991 40 Dram Müzik
Müzik
6.6 16,135

Kırılma Noktası
1991 40 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 203,603
1991 40 Dram Müzik 5.9 1,177

Ölümcül Düşünceler
1991 40 Gizem Müzik 5.8 9,722

Talihin Dönüşü
1990 39 Biyografi Müzik 7.2 18,968
1989 38 Aksiyon Müzik 5.2 1,518

Çağdaşlar
1988 37 Komedi Müzik
Müzik
6.6 2,043
1988 37 Dram Müzik 7.3 10,737

Cennette Aşk
1987 36 Komedi Oyuncu
Müzik
Müzik
6.3 3,712

Otostopçu
1986 35 Gerilim Müzik 7.2 52,880

Büyük Bela
1985 34 Komedi Müzik
Müzik
6.4 2,447
1984 33 Dram Müzik 6.1 3,571
1984 33 Belgesel Müzik 8.2 6,610
1984 33 Dram Müzik 6.6 2,248
1983 32 Macera Müzik
Müzik
7.5 8,810
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film