Giriş Kayıt
Friedrich Hollaender

Friedrich Hollaender (79)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yönetmen

Friedrich Hollaender, 18 Ekim 1896 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, yönetmen.

Dünkü Çocuk (1950), Aşktan Kaçılmaz (1945), Benim 3 melegim (1955), The Talk of the Town (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Friedrich Hollaender, 18 Ocak 1976 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1896
Ölüm Tarihi: 18 Ocak 1976
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Frederick Hollander | Friedrich Holländer
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 845
2003 Belgesel Müzik 6.6 21
1998 Belgesel Oyuncu 8.2 278

Bir, İki, Üç
1961 65 Komedi Oyuncu 7.9 21,698

Feza Canavarı
1957 61 Fantastik Müzik 6.3 7,508
1956 60 Dram Müzik 6.1 716
1956 60 Macera Müzik 5.8 112
1955 59 Dram Müzik 6.0 417

Benim 3 melegim
1955 59 Komedi Müzik 7.4 9,963
1955 59 Suç Müzik 5.8 360

Şöhret Delisi
1954 58 Komedi Müzik 7.2 4,141

Alevli Halka
1954 58 Komedi Müzik 6.6 1,704
1954 58 Komedi Müzik 7.6 66,425
1953 57 Aile Müzik 6.7 4,215
1952 56 Komedi Müzik 6.0 957
1952 56 Western Müzik 5.8 292
1951 55 Komedi Müzik 6.2 275
1951 55 Macera Müzik 5.0 83
1951 55 Dram Müzik 6.1 1,004

Dünkü Çocuk
1950 54 Komedi Müzik 7.5 11,599
1950 54 Suç Müzik 6.5 1,220
1950 54 Kara Film Müzik 6.7 2,509
1950 54 Komedi Müzik 5.6 663
1949 53 Dram Müzik 6.0 697
1949 53 Suç Müzik 6.7 538
1949 53 Dram Müzik 6.0 1,757
1949 53 Dram Müzik 7.0 4,044

Günahsız Melek
1948 52 Komedi Oyuncu
Müzik
Müzik
7.3 8,038
1948 52 Dram Müzik 6.8 3,371
1947 51 Dram Müzik 5.9 264
1947 51 Suç Müzik 6.7 175
1947 51 Komedi Müzik 5.9 131
1946 50 Komedi Müzik 6.7 1,178
1946 50 Dram Müzik 7.2 2,375
1946 50 Komedi Müzik 6.3 569
1946 50 Komedi Müzik 6.0 193
1946 50 Komedi Müzik 6.0 471
1946 50 Komedi Müzik 5.2 285

Aşktan Kaçılmaz
1945 49 Komedi Müzik 7.3 10,802
1945 49 Dram Müzik 7.0 3,370
1945 49 Komedi Müzik 6.6 377
1945 49 Dram Müzik 7.1 4,162
1945 49 Komedi Müzik 6.6 607
1944 48 Komedi Müzik 6.1 1,037
1943 47 Komedi Müzik 6.7 1,432
1943 47 Dram Müzik 6.4 1,422
1942 46 Komedi Müzik 7.5 8,289
1942 46 Komedi Müzik 7.5 8,564
1942 46 Dram Müzik 5.8 292
1941 45 Komedi Müzik 5.8 734
1941 45 Dram Oyuncu 6.6 1,577
1941 45 Fantastik Müzik 7.6 6,794
1941 45 Komedi Müzik 6.4 509
1941 45 Aksiyon Müzik 6.5 163
1941 45 Komedi Müzik 6.7 1,369
1940 44 Komedi Müzik 6.9 928
1940 44 Komedi Müzik 7.3 4,142
1940 44 Dram Müzik 7.2 227
1940 44 Komedi Müzik 6.9 955
1940 44 Komedi Müzik 6.4 1,559
1940 44 Komedi Müzik 7.6 6,295

Gece Yarısı Kontesi
1939 43 Komedi Müzik 7.9 5,310

Kovboy Ve Yosma
1939 43 Komedi Müzik 7.6 11,896
1939 43 Komedi Müzik 6.3 421
1939 43 Dram Müzik 6.3 164
1938 42 Dram Müzik
Müzik
6.3 207

Mavi Sakalın Sekizinci Karısı
1938 42 Komedi Müzik 7.2 4,123
1937 41 Komedi Müzik 6.7 1,589
1937 41 Komedi Müzik 7.2 2,960
1937 41 Dram Müzik 6.8 88
1937 41 Komedi Müzik 7.5 3,797
1937 41 Gizem Müzik 4.9 21
1937 41 Suç Müzik 6.9 644
1937 41 Macera Müzik 6.0 949
1937 41 Komedi Müzik 6.2 70
1936 40 Suç Müzik 5.6 365
1936 40 Komedi Müzik
Müzik
6.8 714
1936 40 Komedi Müzik 7.1 2,595
1936 40 Komedi Müzik 6.2 463
1935 39 Macera Müzik 6.5 1,175
1935 39 Komedi Müzik 7.0 1,924
1935 39 Komedi Müzik 6.2 170
1933 37 Komedi Yönetmen 6.5 115
1932 36 Suç Müzik 6.6 111
1931 35 Dram Müzik 6.0 13
1931 35 Komedi Müzik
Oyuncu
Müzik
6.5 220
1930 34 Komedi Müzik
Müzik
6.6 98

Mavi Melek
1930 34 Dram Oyuncu 7.7 15,431
1926 30 Müzik 7.2 15
1920 24 Macera Müzik 6.1 763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023