Giriş Kayıt
Richard Harvey

Richard Harvey (70)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Richard Allen Harvey, 25 Eylül 1953 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Luther (2003), 3 (2005), Bir Başkanın Ölümü (2006), Arabian Nights (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Allen Harvey
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1953
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Richard A. Harvey
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 68 Komedi Müzik 9.0 2,051
2017 64 Müzik Oyuncu 9.1 2,971

Cehennem
2016 63 Aksiyon Müzik 6.2 189,511
2015 62 Dram Müzik 4.7 1,187

Küçük Prens
2015 62 Animasyon Müzik
Müzik
7.7 66,440

Yıldızlararası
2014 61 Macera Müzik 8.7 2,094,372
2014 61 Korku Müzik 5.2 82
2011 58 Tarihi Müzik 6.0 162

Madagaskar 2
2008 55 Animasyon Müzik 6.6 247,125

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 55 Aksiyon Müzik 6.5 225,212
2007 54 Komedi Müzik 5.6 1,464
2007 54 Biyografi Müzik
Müzik
5.9 3,530
2007 54 Aksiyon Müzik 7.2 448
2007 54 Dram Müzik 6.8 698

Bir Başkanın Ölümü
2006 53 Suç Müzik 6.3 7,030

Da Vinci Şifresi
2006 53 Gizem Müzik 6.6 458,360

3
2005 52 Macera Müzik 4.9 10,461
2005 52 Animasyon Müzik 5.6 287

Cennetin Krallığı
2005 52 Aksiyon Müzik 7.3 313,992
2005 52 Dram Müzik 6.7 2,857

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 51 Macera Müzik 7.9 690,698
2003 50 Biyografi Müzik
Müzik
6.6 15,997
2003 50 Suç Müzik 7.0 81
2002 49 Komedi Müzik 6.6 939
2002 Komedi Müzik 6.5 139

Suriyothai Efsanesi
2001 48 Aksiyon Müzik 6.4 1,976
2000 47 Aile Müzik 7.4 5,574

Hayvan Çiftliği
1999 46 Komedi Müzik
Müzik
6.0 6,480
1999 46 Macera Müzik 7.0 4,465
1997 44 Dram Müzik 7.0 3,282

O Da Bir Ana!
1996 43 Dram 7.2 2,990

Burma'da Gözyaşları
1995 42 Aksiyon Müzik 6.5 5,445

Aslan Kral
1994 41 Animasyon Müzik 8.5 1,140,355
1994 41 Aksiyon Müzik 6.1 1,193
1992 39 Dram Müzik 6.1 237
1992 39 Dram Müzik 6.9 14,196
1992 39 Dram Müzik 6.8 294
1991 Aile Müzik 8.8 16
1991 38 Dram Müzik
Müzik
8.6 821
1991 38 Macera Müzik 6.2 7,218

Cadılar
1990 37 Fantastik Müzik 6.8 54,592
1990 37 Dram Müzik 6.6 737
1988 35 Dram Müzik 6.5 514
1986 33 Gerilim Müzik 6.5 2,516

Yarımay Sokağı
1986 33 Gerilim Müzik
Müzik
5.4 2,799
1985 32 Dram Müzik 5.8 665
1985 Aksiyon Müzik 5.0 2,602
1984 31 Korku Müzik 4.8 2,196
1983 30 Komedi Müzik 6.2 4,595
1983 Aile Müzik 7.5 25

Siyah Kristal
1982 29 Animasyon Müzik 7.1 71,375

Lady Chatterley'in asigi
1981 28 Dram Müzik 5.1 3,333

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Müzik 6.5 2,505
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024