Giriş Kayıt
Francesco De Masi

Francesco De Masi (75)


Müzisyen, Müzisyen

Francesco De Masi, 11 Ocak 1930 Rome, Lazio, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Yanlız Kurt (1983), Fedailer Alayı (1978), New York Karın Deşeni (1982), The Arena (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Francesco De Masi, 06 Kasım 2005 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1930
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 2005
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: F. De Masi | Francisco De Masi | Francis D. Masion
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 59 Müzik 7.1 179
1985 55 Suç Müzik 5.7 290
1984 54 Komedi Müzik 5.7 1,225
1983 53 Aksiyon Müzik 5.6 392

Yanlız Kurt
1983 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 9,858
1982 52 Macera Müzik 2.7 332

New York Karın Deşeni
1982 52 Korku Müzik 6.4 8,315
1979 49 Suç Müzik 3.5 223

Fedailer Alayı
1978 48 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 8,352
1977 47 Western Müzik 5.1 431
1977 47 Dram Müzik 4.6 275
1976 46 Dram Müzik 5.8 595
1974 44 Müzik 5.3 1,042
1973 43 Korku Müzik 5.7 497
1972 42 Dram Müzik 5.5 78
1971 41 Aksiyon Müzik 6.3 31
1971 41 Western Müzik 6.1 44

Silahını Sat Tabutunu Al
1970 40 Western Müzik 6.2 530
1970 40 Dram Müzik 7.0 177
1970 40 Komedi Müzik
Müzik
6.2 273
1968 38 Western Müzik 6.4 433
1968 38 Western Müzik 6.4 86

Vahşi Üçler
1968 38 Western Müzik 6.1 79
1968 38 Western Müzik 5.8 64
1968 38 Müzik 6.1 143
1968 38 Dram Müzik 6.8 400
1967 37 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 571
1967 37 Western Müzik 5.6 45
1967 37 Western Müzik 5.3 86
1967 37 Western Müzik
Müzik
5.6 251
1967 37 Dram Müzik
Müzik
5.5 58
1967 37 Aksiyon Müzik 5.8 97

Londra Soygunu
1967 37 Suç Müzik
Müzik
6.4 66

Ceset ve Ustura
1966 36 Korku Müzik 5.8 234

7 Kanlı Dolar
1966 36 Western Müzik
Müzik
5.7 244

Gringo Arizona'da
1966 36 Western Müzik 6.2 419
1966 36 Gerilim Müzik 6.3 228
1966 36 Korku Müzik 6.7 479

Alçaklar Affedilmez
1965 35 Western Müzik 5.7 44
1965 35 Western Müzik
Müzik
5.8 195
1965 35 Komedi Müzik
Müzik
6.3 42
1964 34 Komedi Müzik 3.9 12

Arkansas Altın Cehennemi
1964 34 Western Müzik
Müzik
5.5 67
1964 34 Western Müzik 3.4 25
1963 33 Macera Müzik 5.5 47
1962 32 Dram Müzik 7.5 34
1962 32 Aksiyon Müzik 5.6 68
1961 31 Macera Müzik 5.8 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019