Giriş Kayıt
R. Dale Butts

R. Dale Butts (79)


Müzisyen, Müzisyen

Robert Dale Butts, 12 Mart 1910 Lamasco, Kentucky, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Sessiz Adam (1952), House by the River (1950), The Fighting Kentuckian (1949), Wake of the Red Witch (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

R. Dale Butts, 30 Ocak 1990 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert Dale Butts
Doğum Tarihi: 12 Mart 1910
Ölüm Tarihi: 30 Ocak 1990
Doğum Yeri: Lamasco, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Dale Butts
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Western Müzik
Müzik
7.7 780
1958 48 Bilim-Kurgu Müzik 4.5 26
1958 48 Bilim-Kurgu Müzik 5.0 60
1956 46 Gizem Müzik 5.7 100
1956 46 Western Müzik 4.8 107
1956 46 Western Müzik 6.0 411
1955 45 Biyografi Müzik 6.6 194
1955 45 Aksiyon Müzik 5.1 105

Serseri
1954 44 Aksiyon Müzik 6.4 238
1954 44 Romantik Müzik 6.3 63
1954 44 Aksiyon Müzik 5.8 96
1954 44 Aksiyon Müzik 6.4 320
1954 44 Aksiyon Müzik 5.5 35
1953 43 Aksiyon Müzik 5.4 114
1953 43 Suç Müzik 6.9 1,015
1953 43 Komedi Müzik 7.0 1,174
1953 43 Western Müzik 6.6 63
1953 43 Aksiyon Müzik 6.3 97

Sessiz Adam
1952 42 Komedi Müzik 7.8 32,134
1952 42 Western Müzik 5.7 349
1952 42 Western Müzik 5.6 88
1952 42 Aksiyon Müzik 5.6 323
1952 42 Aksiyon Müzik 6.4 91
1952 42 Aksiyon Müzik 4.5 724
1951 41 Aksiyon Müzik 5.5 155
1951 41 Western Müzik 6.0 106
1950 40 Aksiyon Müzik 6.8 93
1950 40 Western Müzik
Müzik
6.6 90
1950 40 Gizem Müzik 6.9 183
1950 40 Western Müzik 6.5 152
1950 40 Western Müzik 6.4 87
1950 40 Aksiyon Müzik 4.1 168
1950 40 Suç Müzik 7.2 2,563
1950 40 Gerilim Müzik 6.3 137
1949 39 Aksiyon Müzik 5.0 173
1949 39 Aksiyon Müzik 6.5 2,620
1949 39 Suç Müzik 5.8 22
1949 39 Aksiyon Müzik 6.5 66
1949 39 Dram Müzik 7.3 3,145
1949 39 Dram Müzik 6.3 835
1948 38 Aksiyon Müzik 6.6 2,263
1948 38 Aksiyon Müzik 6.9 117
1948 38 Western Müzik
Müzik
6.5 58
1948 38 Suç Müzik 7.1 1,780
1946 36 Müzik Müzik 6.8 77
1946 36 Western Müzik
Müzik
6.5 421
1945 35 Komedi Müzik 6.1 1,180
1945 35 Aksiyon Müzik 6.5 42
1944 34 Suç Müzik 6.0 10
1944 34 Suç Müzik 6.5 374
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019