Giriş Kayıt
Rahul Dev Burman

Rahul Dev Burman (54)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Rahul Dev Burman, 27 Haziran 1939 Calcutta, West Bengal, Hindistan doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Sholay (1975), Gol Maal (1979), Deewaar (1975), Padosan (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Rahul Dev Burman, 04 Ocak 1994 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1939
Ölüm Tarihi: 04 Ocak 1994
Doğum Yeri: Calcutta, West Bengal, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Late Shri R.D. Burman | R. D. Burman | R.D. Burman
Takma İsmi: Pancham
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon 6.2 4,101
2008 Dram Müzik 4.8 58
2002 Romantik Müzik
5.4 502
2000 Müzik 6.2 257
1999 Müzik 4.1 704
1996 Aksiyon Müzik 7.5 3,809
1994 Romantik Müzik 7.2 3,487
1993 54 Suç Müzik 7.6 894
1993 54 Romantik Müzik
Müzik
4.6 186
1991 52 Aksiyon Müzik 4.3 290
1989 50 Aksiyon Müzik 7.8 3,518
1989 50 Müzik 5.2 46
1989 50 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 299
1987 48 Aksiyon Müzik 6.5 323
1987 48 Dram Müzik 8.4 1,576
1986 Aksiyon Müzik 4.1 70
1986 47 Aksiyon Müzik 6.4 69
1985 46 Dram Müzik 6.1 51
1985 46 Dram Müzik 6.9 1,016
1985 46 Aksiyon Müzik 6.9 70
1985 46 Aksiyon Müzik 7.2 1,011
1985 46 Dram Müzik 6.0 71
1985 46 Aksiyon Müzik 4.8 57
1984 45 Dram Müzik 6.1 57
1984 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 194
1984 45 Müzik 5.7 140
1984 45 Müzik 6.4 255
1984 45 Aksiyon Müzik 5.4 175
1984 45 Aile Müzik
Müzik
5.4 54
1984 45 Aksiyon Müzik 5.9 24
1984 45 Müzik 5.6 154
1983 44 Dram Müzik 6.3 178
1983 44 Dram Müzik 5.8 137
1983 44 Aile Müzik 6.5 614
1983 44 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 479
1983 44 Komedi Müzik 7.2 577
1983 44 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 356
1982 43 Aksiyon Müzik 6.4 97
1982 43 Aksiyon Müzik 7.6 2,209
1982 43 Dram Müzik 6.2 145
1982 43 Komedi Müzik 7.2 504
1982 43 Romantik Müzik 7.3 357
1982 43 Dram Müzik 6.9 482
1982 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.2 71
1982 43 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 3,458
1982 43 Komedi Müzik 8.3 5,516
1982 43 Dram Müzik 7.8 483
1981 42 Aksiyon Müzik 6.7 1,615
1981 42 Dram Müzik 6.8 160
1981 42 Romantik Müzik 6.6 45
1981 42 Komedi Müzik
Müzik
7.4 1,089
1981 42 Aksiyon Müzik 6.1 356
1981 42 Aksiyon Müzik 6.5 418
1980 41 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 2,877
1980 41 Aksiyon Müzik 6.2 590
1980 41 Aksiyon Müzik 5.9 223
1979 40 Komedi Müzik 6.3 179
1979 40 Dram Müzik 7.0 323
1979 40 Dram Müzik
Müzik
7.0 205
1979 40 Komedi Müzik
Müzik
8.5 19,357
1979 40 Aksiyon Müzik 6.4 692
1979 40 Aile Müzik 6.6 59
1978 39 Aksiyon Müzik 7.2 100
1978 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 458
1978 39 Dram Müzik 7.1 222
1977 38 Müzik
Müzik
7.1 522
1977 38 Aksiyon Müzik 6.0 52
1977 38 Müzik 7.2 41
1976 37 Komedi Müzik
Müzik
7.0 280
1976 37 Aksiyon Müzik 6.6 174
1975 36 Dram Müzik 8.0 11,232
1975 36 Aile Müzik 5.7 155
1975 36 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 56,498
1975 36 Aksiyon Müzik 6.3 77
1975 36 Müzikal Müzik 7.4 292

Storm
1975 36 Dram Müzik 7.9 1,541
1975 36 Komedi Müzik
Müzik
7.3 397
1975 36 Dram 7.4 1,387
1975 36 Dram Müzik 6.2 43
1974 35 Aksiyon Müzik 7.2 92
1974 35 Dram Müzik 6.8 311
1974 35 Dram Müzik 6.5 210
1974 35 Romantik Müzik 6.2 50
1974 35 Romantik Müzik 7.0 478
1974 35 Komedi Müzik 6.6 253
1974 35 Dram Müzik
Müzik
5.2 274
1974 35 Aksiyon Müzik 6.2 138
1974 35 Müzik 6.2 25
1974 35 Dram Müzik 6.9 17
1973 34 Dram Müzik 7.2 1,729
1973 34 Dram Müzik 5.4 42
1973 34 Aksiyon Müzik 7.2 397
1973 34 Aksiyon Müzik 7.4 115
1973 34 Gizem Müzik 7.1 322
1973 34 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 121
1973 34 Dram Müzik
Müzik
7.3 2,057
1972 33 Dram Müzik 6.2 28
1972 33 Dram Müzik 7.6 887
1972 33 Aksiyon Müzik 6.7 1,210
1972 33 Müzikal Müzik 8.0 1,801
1972 33 Komedi Müzik 6.0 90
1972 33 Dram Müzik 6.9 199
1972 33 Macera Müzik 6.9 1,947
1972 33 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 128
1972 33 Aksiyon Müzik 7.3 131
1971 32 Müzikal Müzik 7.2 836
1971 32 Komedi Müzik 5.7 153
1971 32 Komedi Müzik 6.0 98
1971 32 Aksiyon Müzik 5.3 30
1971 32 Komedi Müzik 7.0 87
1970 31 Dram Müzik 7.2 1,050
1969 30 Dram Müzik 7.6 1,903
1968 29 Dram Müzik 8.1 7,026

Mücevher Hırsızı
1967 28 Suç Müzik 7.9 1,970
1966 27 Komedi Müzik 7.6 1,266
1965 26 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 122
1965 26 Dram Sesler 8.4 8,253
1963 24 Dram Müzik 7.7 849
1963 24 Romantik Müzik 7.5 445
1960 21 Dram Müzik 7.5 190
1960 21 Müzikal Müzik 5.3 46

Paper Flowers
1959 20 Müzikal Müzik 7.8 2,568
1958 19 Aksiyon Müzik 8.0 1,716
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023