Giriş Kayıt
Gunnar Fischer

Gunnar Fischer (100)


Görüntü Yönetmeni

Erling Gunnar Fischer, 18 Kasım 1910 Ljungby, İsveç doğumlu görüntü yönetmeni.

Yedinci Mühür (1957), Yaban Çilekleri (1957), Monika'yla Bir Yaz (1953), Bir Yaz Gecesi Tebessümleri (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Gunnar Fischer, 11 Haziran 2011 tarihinde (100 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Erling Gunnar Fischer
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1910
Ölüm Tarihi: 11 Haziran 2011
Doğum Yeri: Ljungby, İsveç
Diğer Bir İsmi: G. Fischer
Burcu: Akrep
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gösteri
1974 64 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 1,805

Temas
1971 61 Dram Çeşitli 6.3 2,222
1968 58 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 92
1964 54 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 433
1962 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 115
1961 51 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 175

Şeytanın Gözü
1960 50 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 4,596

Yüz
1958 48 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 10,974

Yaban Çilekleri
1957 47 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 115,185

Yedinci Mühür
1957 47 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 198,881

Bir Yaz Gecesi Tebessümleri
1955 45 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 14,700
1954 44 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 90
1954 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.4 2,295
1953 43 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 47

Monika'yla Bir Yaz
1953 43 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 16,213

Kadınların Bekleyişi
1952 42 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 2,967

Yaz Oyunları
1951 41 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 6,670
1950 40 Dram Görüntü Yönetmeni 5.0 545

Neşeye Doğru
1950 40 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 3,389

Arethuse Çeşmesi
1949 39 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 2,838

Liman Kenti
1948 38 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 2,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024