Giriş Kayıt
Alex Zamm

Alex Zamm


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Alex Zamm, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

Noel Prensi (2017), Crown for Christmas (2015), A Royal Christmas (2014), Müfettiş Gadget 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aile Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,953
2022 Aile Yönetmen    
2021 Aile Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 405
2017 Animasyon Yönetmen
Senarist
4.2 5,304
2017 Dram Yönetmen 6.6 3,125

Noel Prensi
2017 Komedi Yönetmen 5.8 21,988
2015 Komedi Yönetmen 6.9 5,693
2014 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
3.8 2,879
2014 Romantik Yönetmen 6.5 5,003

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Yönetmen
Senarist
5.1 2,006

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Yönetmen
Çeşitli
5.0 7,004

Diş Perisi 2
2012 Komedi Yönetmen 3.7 3,346

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Yönetmen 4.2 4,570

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Yönetmen 3.8 2,048

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Yönetmen 5.7 3,486

Müfettiş Gadget 2
2003 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.5 7,140
1998 Komedi Yönetmen
Senarist
2.3 6,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film