Giriş Kayıt
Ian Ziering

Ian Ziering (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ian Andrew Ziering, 30 Mart 1964 Newark, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1997 yılının Temmuz ayında Nikki Ziering ile evlendi. 5 yılın ardından 2002 yılının Kasım ayında boşandılar. 2010 yılının Mayıs ayında Erin Ziering ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Evimiz Hollwood'da (1990), Köpekbalığı İstilası (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ian Andrew Ziering
Doğum Tarihi: 30 Mart 1964
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 55 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.0 76
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 1,341
2019 Aksiyon Oyuncu 8.0 10,004
2019 55 Aksiyon Oyuncu 4.6 504
2019 Macera Oyuncu 5.0 421
2018 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,666
2017 53 Komedi Oyuncu 4.2 3,813
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
3.9 4,577
2016 52 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.9 6,636
2016 52 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
6.8 12
2015 51 Korku Oyuncu 4.6 2,444
2015 Komedi Oyuncu 4.1 10,942
2014 50 Korku Oyuncu 4.0 16,859
2013 49 Spor Oyuncu 5.7 602
2013 Komedi Oyuncu 5.6 48

Köpekbalığı İstilası
2013 49 Korku Oyuncu 3.3 43,695
2012 Talk-Show Oyuncu 6.3 219

Babasının Oğlu
2012 48 Komedi Oyuncu 5.5 84,049
2012 48 Dram Oyuncu 5.9 599
2011 47 Komedi Oyuncu 4.2 2,718
2009 Dram Oyuncu 6.6 673
2009 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 7
2007 43 Aksiyon Oyuncu 2.9 830
2007 Komedi Oyuncu 2.5 638
2006 42 Dram Oyuncu 5.2 59
2005 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 62,704
2005 Aile Oyuncu 4.7 8,970
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,229
2003 Macera Oyuncu 7.0 4,297
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,583
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 4,853
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 1,827
1998 Komedi Oyuncu 4.7 353
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,897
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,215
1995 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 705

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 10,205
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 535

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 28,836
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 385

Sonsuz Aşk
1981 17 Dram Oyuncu 4.9 6,536
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019