Giriş Kayıt
Jason Wiles

Jason Wiles (54)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Jason Austin Wiles, 25 Nisan 1970 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

Persons Unknown (2010), Roadracers (1994), Cehennem tarlasi (2008), Your Lucky Day (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Austin Wiles
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1970
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Takma İsmi: Jay
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 53 Gerilim Oyuncu 5.8 651
2023 53 Komedi Oyuncu    
2023 53 Aksiyon Oyuncu 7.4 35
2023 Suç Oyuncu 7.6 7,050
2020 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,895
2019 49 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.3 128
2017 Gerilim Oyuncu 5.9 515
2015 Suç Oyuncu 7.0 44,934
2013 43 Gerilim Oyuncu 4.7 197
2013 Suç Oyuncu 7.6 20,282
2012 42 Aksiyon Oyuncu 3.9 454
2010 Dram Oyuncu 6.9 8,687

Üvey Baba
2009 39 Gizem Oyuncu 5.6 38,635

Kirli İş
2009 39 Komedi 4.9 883
2009 39 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Yönetmen
3.7 335

Cehennem tarlasi
2008 38 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,299
2007 37 Suç Oyuncu 7.7 597,085
2007 Dram Oyuncu 7.5 8,404

Genç Asiler
2006 36 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.5 190
2005 Dram Oyuncu 6.9 3,555

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 218,088
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 49,521
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,414
1995 25 Komedi Oyuncu 6.7 15,132
1995 25 Dram Oyuncu 6.5 21,515
1994 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,136

Geri Döndüler
1991 21 Dram Oyuncu 5.7 11,994

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.5 37,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024