Giriş Kayıt
Rolonda Watts

Rolonda Watts (63)


Oyuncu

Rolonda Watts, 12 Temmuz 1959 Winston-Salem, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Christmas Mail (2010), House Party: Tonight's the Night (2013), (1994) Sister, Sister (1994), (2019) Cannon Busters (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1959
Doğum Yeri: Winston-Salem, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Rolanda Watts
Takma İsmi: Ro
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 63 Dram Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 7.7 8
2020 61 Dram Oyuncu 5.5 27
2020 Animasyon Oyuncu 5.9 128
2019 Animasyon Oyuncu 6.7 1,261
2018 59 Dram Oyuncu 5.4 23
2018 59 Aksiyon Oyuncu 5.4 493
2017 Dram Oyuncu 4.8 315
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 267
2015 56 Biyografi Oyuncu 5.0 1,955
2015 56 Komedi Oyuncu 4.2 418
2015 Komedi Oyuncu 8.1 104
2013 54 Biyografi Oyuncu 6.4 197
2013 54 Komedi Oyuncu 4.0 887
2012 53 Dram Oyuncu 4.6 230
2012 53 Dram Oyuncu 4.5 1,324
2011 52 Dram Oyuncu 2.8 217
2011 52 Dram Oyuncu 5.9 239
2011 52 Komedi Oyuncu 6.7 53
2010 51 Komedi Oyuncu 5.3 1,810

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 19,630
2001 Komedi Oyuncu 7.1 2,385

Gecenin Baykusu
1997 38 Komedi Oyuncu 5.2 3,652

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 25,962

6 Numaralı Kız
1996 37 Komedi Oyuncu 5.3 6,456
1994 Komedi Oyuncu 6.3 13,007

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,904
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023