Giriş Kayıt
Gabrielle Union

Gabrielle Union


Oyuncu, Yapımcı

Gabrielle Union, oyuncu, yapımcı.

2001 yılının Mayıs ayında Chris Howard ile evlendi. 2014 yılının Ağustos ayında Dwyane Wade ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Çılgın İkili 2 (2003), Gençlik Ateşi (2000), Bir Çılgının İçinde (2008), Zirvedeki Beş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gabrielle M. Union
9.7 (14 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    

Sen İhtimali
2024 Dram Yapımcı 6.4 47,371

Mükemmel Fikir
2023 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 3,191
2022 Dram Oyuncu 6.7 4,606

Tuhaf Dünya
2022 Animasyon Oyuncu 5.0 12,136
2022 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.6 6,863
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 1,307
2021 Belgesel Oyuncu 8.1 1,004
2020 Oyuncu 7.5 13
2020 Animasyon Oyuncu 5.0 1,995
2019 Animasyon Yapımcı 7.4 7,110
2019 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.2 8,435
2019 Komedi Oyuncu 7.8 609
2018 Dram Oyuncu 6.6 4,545
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.5 16,861
2018 Oyuncu 3.1 898

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 334
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 34,528
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.1 7,896

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 21,885
2016 Animasyon Oyuncu 6.4 2,735
2015 Animasyon Oyuncu 5.6 1,666
2015 Yapımcı
Oyuncu
5.4 1,333
2015 Komedi Oyuncu 5.8 2,977

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Oyuncu 6.4 27,739
2014 Komedi Oyuncu 5.7 22,901
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,098
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.6 4,301
2013 Komedi Oyuncu 5.9 942
2012 Belgesel Oyuncu 8.3 284

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6.5 50,520
2012 Dram Oyuncu 5.6 843
2012 Komedi Oyuncu 5.7 8,301
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 984
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,050
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,887
2009 Dram Oyuncu 7.6 62,188

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Oyuncu 7.0 23,216

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Oyuncu 5.1 43,831
2007 Komedi Oyuncu 4.8 3,328
2007 Suç Oyuncu 4.6 507
2007 Dram Oyuncu 5.8 8,334
2007 Suç Oyuncu 8.3 35,374
2007 Dram Oyuncu 5.2 229
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Oyuncu 6.1 23,191
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,170
2006 Komedi Oyuncu 6.8 48,089
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Komedi Oyuncu 5.6 693
2005 Komedi Oyuncu 3.5 7,586
2005 Suç Oyuncu 6.3 1,620

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Oyuncu 8.1 15,526
2004 Komedi Oyuncu 5.6 6,403
2003 Aksiyon Oyuncu 4.1 974

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 270,472
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 46,903
2003 Komedi Oyuncu 6.0 7,748
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510
2002 Komedi Oyuncu 6.3 15,685

Terkediş
2002 Dram Oyuncu 4.8 10,190
2001 Komedi Oyuncu 6.1 7,408
2001 Komedi Oyuncu 6.3 5,094

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Oyuncu 6.1 106,512
2000 Dram Oyuncu 7.2 24,469

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Oyuncu 7.3 389,267

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.9 104,271
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,586

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.3 27,078
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Komedi Oyuncu 6.3 13,813
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film