Giriş Kayıt
Hilary Swank

Hilary Swank


Oyuncu, Yapımcı

Hilary Swank, oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Eylül ayında Chad Lowe ile evlendi. 10 yılın ardından 2007 yılının Kasım ayında boşandılar.

Milyonluk Bebek (2004), Uykusuz (2002), Not: Seni Seviyorum (2007), Av (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

9.1 (90 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 7.4 7,436
2023 Suç Yapımcı
Oyuncu
4.7 422
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.5 5,961
2020 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
5.4 14,354
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 25,990
2020 Belgesel Oyuncu 8.2 6,129

Av
2020 Aksiyon Oyuncu 6.6 130,622
2019 Dram Oyuncu 6.7 100,156
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 4,775
2018 Biyografi Oyuncu 7.5 8,214

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.0 163,265
2017 Biyografi Oyuncu 7.0 3,715

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 Animasyon Oyuncu 4.4 1,361

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 26,967

Yolcu
2014 Dram Oyuncu 6.6 36,060
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2013 Belgesel Oyuncu 6.8 330
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,627

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 90,046

Kiracı
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.3 29,752

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Yapımcı 5.8 65,551
2011 Oyuncu 6.3 1,650

Mahkumiyet
2010 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.2 46,299
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408
2009 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.8 13,693
2008 Oyuncu 6.8 1,668
2008 News Oyuncu 6.6 69

Arıza Aile
2008 Komedi Oyuncu 6.0 5,576

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Oyuncu 7.0 219,112

Hasat Zamanı
2007 Korku Oyuncu 5.6 44,789

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.6 85,860

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Oyuncu 5.6 77,261
2006 Komedi Yapımcı 5.7 539
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,176
2006 Belgesel Oyuncu 6.7 407
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,199

Milyonluk Bebek
2004 Dram Oyuncu 8.1 725,950

Kızıl Toz
2004 Dram Oyuncu 6.8 2,530
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 449

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Oyuncu 7.4 6,474
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,682
2003 Belgesel Oyuncu 6.1 557
2003 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 50,293

Kor
2003 Aksiyon Oyuncu 5.5 107,923
2003 Oyuncu 6.5 1,060

Uykusuz
2002 Gizem Oyuncu 7.2 321,283

Gerdanlık
2001 Dram Oyuncu 6.0 5,612
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 907
2001 Aile Oyuncu 6.5 916

Üçüncü Göz
2000 Dram Oyuncu 6.7 75,329
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Erkekler Ağlamaz
1999 Biyografi Oyuncu 7.5 103,862
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,679
1996 Aksiyon Oyuncu 4.5 396

Geri Döndüler 2
1996 Korku Oyuncu 4.3 4,002
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,322
1996 Dram Oyuncu 5.7 768
1996 News Oyuncu 3.2 942
1995 Komedi Oyuncu 4.4 455
1994 News Oyuncu 3.2 975
1994 Aksiyon Oyuncu 4.5 34,124
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,356

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Oyuncu 5.7 49,950
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.5 38,008
1990 Komedi Oyuncu 7.0 1,648
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
1985 Komedi Oyuncu 6.6 16,465
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,461
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film