Giriş Kayıt
Marla Sokoloff

Marla Sokoloff (42)


Oyuncu, Yönetmen

Marla Lynne Sokoloff, 19 Aralık 1980 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

2009 yılının Kasım ayında Alec Puro ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Çılgınlar Ve Sevgililer (2000), Sugar & Spice (2001), Gençlik Kural Tanımaz (2000), Play the Game (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marla Lynne Sokoloff
Doğum Tarihi: 19 Aralık 1980
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Marla Puro
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Yönetmen 5.4 181
2019 Dram Yönetmen 6.7 50
2019 Dram Oyuncu 6.9 513
2017 37 Komedi Oyuncu 4.9 1,041
2016 36 Dram Oyuncu 6.1 659
2016 36 Komedi Oyuncu 6.4 1,445
2016 Komedi Oyuncu 6.7 28,064
2013 Dram Oyuncu 8.0 28,741
2011 31 Romantik Oyuncu 5.2 1,277
2011 31 Dram Oyuncu 5.3 1,627
2011 31 Dram 6.2 3,182
2010 30 Oyuncu 5.4 535
2009 Aksiyon Oyuncu 4.1 2,177
2009 29 Animasyon Oyuncu 5.1 1,288
2009 29 Komedi Oyuncu 6.3 2,822
2009 Komedi Oyuncu 5.8 575
2007 Oyuncu 6.6 342
2006 Komedi Oyuncu 6.9 105

Boston'da Noel
2005 25 Komedi Oyuncu 6.1 2,337
2005 Dram Oyuncu 7.6 313,166
2005 25 Komedi Oyuncu 6.0 408

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 130,662
2004 24 Komedi Oyuncu 5.4 165
2004 24 Romantik Oyuncu 5.6 946
2004 24 Komedi Oyuncu 5.3 1,706
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,670
2001 21 Komedi Oyuncu 5.7 14,614
2001 21 Komedi Oyuncu 6.0 609

Gençlik Kural Tanımaz
2000 20 Komedi Oyuncu 5.5 11,154

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 20 Komedi Oyuncu 5.5 141,514
1997 Suç Oyuncu 7.7 9,529
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,449
1995 15 Komedi Oyuncu 5.7 5,922

Gerçek Suç
1995 15 Suç Oyuncu 5.2 2,861
1994 Dram Oyuncu 6.8 10,585

Eyvah Karım Bir Katil
1993 13 Komedi Oyuncu 6.4 40,136
1987 Komedi Oyuncu 6.7 59,751
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023