Giriş Kayıt
Rebecca Romijn

Rebecca Romijn (46)


Oyuncu, Yapımcı

Rebecca Alie Romijn, 06 Kasım 1972 Berkeley, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1998 yılının Eylül ayında John Stamos ile evlendi. 7 yılın ardından 2005 yılının Mart ayında boşandılar. 2007 yılının Temmuz ayında Jerry O'Connell ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Öldüren Kadın (2002), The Librarians (2014), Tanrıdan Gelen (2004), Ölüm Pateni (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rebecca Alie Romijn
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1972
Doğum Yeri: Berkeley, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Rebecca Romijn-Stamos | Rebecca Romijn Stamos
Burcu: Akrep
Boyu: 1.8 m
9.2 (26 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (82)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.5 65

Batman - Şşşş!
2019 Animasyon Oyuncu 7.0 5,280
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 7,645
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 9,649
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,016

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 72,528
2017 45 Fantastik 5.0 15,341
2017 Romantik Oyuncu 6.5 823
2015 43 Komedi Oyuncu 4.5 1,146
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,737
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 17,634
2014 42 Suç Oyuncu 5.2 778
2014 Reality-TV Oyuncu 7.1 959
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,261
2012 40 Belgesel Oyuncu 7.1 1,257
2012 40 Komedi Oyuncu 5.5 7,066
2012 Komedi Oyuncu 8.0 15
2012 Komedi Oyuncu 7.9 3,272
2011 39 Dram Oyuncu 4.5 333

X-Men: Birinci Sınıf
2011 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 614,975
2011 Komedi Oyuncu 7.3 2,604
2010 Komedi Oyuncu 8.1 21,026

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 67,301

Heykeltraş
2010 38 Komedi Oyuncu 4.8 875
2009 Dram Oyuncu 6.4 8,471
2008 36 Dram Oyuncu 6.0 769
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 870

Şehrin Adamı
2006 34 Komedi Oyuncu 5.6 7,273

X-Men: Son Direniş
2006 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 457,618
2006 34 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 74

Kaçamak
2006 34 Komedi Oyuncu 6.4 5,748
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 857
2006 Komedi Oyuncu 6.5 37,835

Tanrıdan Gelen
2004 32 Dram Oyuncu 4.8 24,075

İnfazcı
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 143,238
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,877
2003 Aksiyon Oyuncu 8.4 244

X-Men 2
2003 31 Aksiyon Oyuncu 7.4 485,562
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,583

Simone
2002 30 Komedi Oyuncu 6.1 56,669

Öldüren Kadın
2002 30 Suç Oyuncu 6.2 31,904

Ölüm Pateni
2002 30 Aksiyon Oyuncu 3.1 24,553

Koş Ronnie Koş
2002 30 Komedi Oyuncu 6.3 5,156
2000 28 Aksiyon Oyuncu 7.4 541,412

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 205,584

Kirli İş
1998 26 Komedi Oyuncu 6.5 22,499
1997 Komedi Oyuncu 6.8 16,242
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,674
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,222
1993 Komedi Oyuncu 6.8 12,103
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,708
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,245) The 100 (1,604) La casa de papel (1,366) Euphoria (1,175) Chernobyl (1,128) Legion (1,121) Mindhunter (1,113) Fear the Walking Dead (1,094) The Big Bang Theory (1,093) Big Little Lies (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019