Giriş Kayıt
Patricia Richardson

Patricia Richardson


Oyuncu

Patricia Richardson, oyuncu.

1982 yılının Haziran ayında Ray Baker ile evlendi. 13 yılın ardından 1995 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Home Improvement (1991), Ulee's Gold (1997), Kar Gelini (2013), Friend Request (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pat Richardson
Takma İsmi: Pat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 4.8 278
2018 Komedi Oyuncu 6.7 1,573
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 984

Kar Gelini
2013 Aile Oyuncu 6.7 3,754
2013 Komedi Oyuncu 6.5 2,140
2012 Talk-Show Oyuncu 5.4 522

Akıllı Kurabiyeler
2012 Macera Oyuncu 6.1 647

Güzel Dalga
2011 Macera Oyuncu 5.0 630
2011 Komedi Oyuncu 7.5 37,667
2011 Dram Oyuncu 6.1 648
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392

Jensen Projesi
2010 Aksiyon Oyuncu 4.7 444
2009 Dram Oyuncu 5.0 176
2006 Dram Oyuncu 6.7 1,319
1999 Dram Oyuncu 8.9 86,189
1997 Dram Oyuncu 7.0 7,600
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1991 Komedi Oyuncu 7.2 49,364

Taşrada
1989 Komedi Oyuncu 5.9 3,146
1989 Komedi Oyuncu 5.9 845
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,969
1984 Korku Oyuncu 5.6 14,055
1981 News Oyuncu 3.6 2,791
1980 Korku Oyuncu 5.5 8,591
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film