Giriş Kayıt
Patricia Richardson

Patricia Richardson (71)


Oyuncu

Patricia Castle Richardson, 23 Şubat 1951 Bethesda, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

1982 yılının Haziran ayında Ray Baker ile evlendi. 13 yılın ardından 1995 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Home Improvement (1991), Ulee's Gold (1997), Kar Gelini (2013), Friend Request (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patricia Castle Richardson
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1951
Doğum Yeri: Bethesda, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Pat Richardson
Takma İsmi: Pat
Burcu: Balık
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 71 Aksiyon Oyuncu    
2022 71 Aksiyon Oyuncu    
2019 68 Komedi Oyuncu 4.8 261
2018 Komedi Oyuncu 6.7 1,378
2017 66 Aksiyon Oyuncu 6.0 694

Kar Gelini
2013 62 Aile Oyuncu 6.7 3,521
2013 62 Komedi Oyuncu 6.5 2,029
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 495

Akıllı Kurabiyeler
2012 61 Macera Oyuncu 6.1 595

Güzel Dalga
2011 60 Macera Oyuncu 5.0 598
2011 Komedi Oyuncu 7.5 35,082
2011 60 Dram Oyuncu 6.1 631
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274

Jensen Projesi
2010 59 Aksiyon Oyuncu 4.7 435
2009 58 Dram Oyuncu 5.0 167
2006 Dram Oyuncu 6.7 1,213
1999 Dram Oyuncu 8.9 78,495
1997 46 Dram Oyuncu 7.0 7,286
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,454
1991 Komedi Oyuncu 7.2 45,196

Taşrada
1989 38 Komedi Oyuncu 5.9 2,997
1989 38 Komedi Oyuncu 5.9 784
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,399
1984 33 Korku Oyuncu 5.6 13,029
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1980 29 Korku Oyuncu 5.5 7,804
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023