Giriş Kayıt
Catherine Oxenberg

Catherine Oxenberg (62)


Oyuncu

Catherine Oxenberg, 22 Eylül 1961 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1998 yılının Temmuz ayında Robert Evans ile evlendi. 1998 yılının Temmuz ayında boşandılar. 1999 yılının Mayıs ayında Casper Van Dien ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Lair of the White Worm (1988), The Omega Code (1999), Sleeping Beauty (2014), Sharktopus vs. Whalewolf (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1961
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Catherine | Princess Catherine Oxenberg | Princess
Takma İsmi: Princess
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Oyuncu 7.5 122
2020 59 Dram Oyuncu 2.5 149
2016 55 Belgesel Oyuncu 5.3 309
2015 54 Fantastik Oyuncu 3.1 255
2015 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,736
2014 53 Macera Oyuncu 2.8 2,043
2010 Komedi Oyuncu 3.7 479

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 47 Aksiyon Oyuncu 4.3 24,653
2005 44 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 557
2002 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.5 483

Öfke Yolu
2000 39 Aksiyon Oyuncu 3.3 936

Macera Peşinde
1999 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,781
1999 38 Aksiyon Oyuncu 3.6 405
1999 38 Macera Oyuncu 3.5 5,554
1996 News Oyuncu 3.3 933
1991 30 Suç Oyuncu 4.8 431
1988 27 Korku Oyuncu 6.0 15,320

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.4 8,533
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,763

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,777
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film