Giriş Kayıt
Craig T. Nelson

Craig T. Nelson (78)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Craig Theodore Nelson, 04 Nisan 1944 Spokane, Washington, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Doria Cook-Nelson ile evlendi.

Teklif (2009), Kötü Ruh (1982), Sert Ol (2015), Dikkat köpek var (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Craig Theodore Nelson
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1944
Doğum Yeri: Spokane, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Craig Nelson
Takma İsmi: Fish
Burcu: Koç
Boyu: 1.92 m
7.5 (4 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kitap Kulübü: Yeni Bölüm
2023 Komedi Oyuncu    

İnanilmaz Aile 2
2018 74 Animasyon Oyuncu 7.6 301,878

Kitap Kulübü
2018 74 Komedi Oyuncu 6.1 28,856

Altın
2016 72 Macera Oyuncu 6.7 65,372
2015 Komedi Oyuncu 8.2 53,204

Sert Ol
2015 71 Komedi Oyuncu 6.0 139,452
2011 67 Biyografi Oyuncu 7.0 50,530
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,274
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 74,661
2010 66 Dram Oyuncu 6.7 46,239
2010 Komedi Oyuncu 8.3 35,703

Teklif
2009 65 Komedi Oyuncu 6.7 333,524
2009 News Oyuncu 3.6 2,899

Zafer Patenleri
2007 63 Komedi Oyuncu 6.3 171,240

Aile Bağları
2005 61 Komedi Oyuncu 6.3 70,328

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 104,781

İnanılmaz Aile
2004 60 Animasyon Oyuncu 8.0 745,340
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 47,693
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.2 1,683
2002 Komedi Oyuncu 8.0 76,884

Saklı Seçilmişler
2000 56 Suç Oyuncu 5.6 32,775
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,302
1998 Korku Oyuncu 5.0 2,831

Başkanın Adamları
1997 53 Komedi Oyuncu 7.1 85,322

Şeytanın Avukatı
1997 53 Dram Oyuncu 7.5 377,034

Geçmişten Ruhlar
1996 52 Dram Oyuncu 6.7 11,430
1996 52 Komedi Oyuncu 6.5 1,765
1996 News Oyuncu 3.3 4,218

Duvarların Dili Olsa
1996 52 Dram Oyuncu 6.9 4,659
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,687
1991 47 Biyografi Oyuncu 7.1 1,494

Dikkat köpek var
1989 45 Komedi Oyuncu 6.2 72,531
1989 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.0 7,690
1989 45 Macera Oyuncu 5.8 10,684

Kızgın
1988 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,539
1987 43 Macera Oyuncu 5.5 444

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 42 Korku Oyuncu 5.6 28,040
1985 Dram Oyuncu 7.9 313

Ölüm Tarlaları
1984 40 Biyografi Oyuncu 7.8 56,432
1983 39 Biyografi Oyuncu 7.1 20,891

Doğru Hamle
1983 39 Dram Oyuncu 5.9 19,355

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 8,926
1983 39 Dram Oyuncu 6.2 433

Kötü Ruh
1982 38 Korku Oyuncu 7.3 167,789
1981 Dram Oyuncu 7.1 370
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1981 Komedi Oyuncu 6.2 324
1980 36 Suç Oyuncu 5.6 2,729

Beni Deli Etme
1980 36 Komedi Oyuncu 6.7 28,938

Er Benjamin
1980 36 Komedi Oyuncu 6.2 27,092
1980 36 Biyografi Oyuncu 6.5 12,122

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 35 Suç Oyuncu 7.4 35,914
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,047
1974 30 Komedi Oyuncu 4.8 4,483

Blakula 2
1973 29 Korku Oyuncu 5.6 2,815
1971 27 Korku Oyuncu 5.6 1,353
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,991
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023