Giriş Kayıt
Tamera Mowry-Housley

Tamera Mowry-Housley (45)


Oyuncu, Yapımcı

Tamera Darvette Mowry, 06 Temmuz 1978 Gelnhausen, Hesse, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı.

2011 yılının Mayıs ayında Adam Housley ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Sister, Sister (1994), Twitches (2005), Twitches Too (2007), Seventeen Again (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tamera Darvette Mowry
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Gelnhausen, Hesse, Almanya
Diğer Bir İsmi: Tamera Mowry
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gizem Oyuncu 7.4 126
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 320
2021 Game-Show Oyuncu    
2018 40 Belgesel Oyuncu 6.3 2,798
2013 Komedi Oyuncu 8.4 9,730
2013 Talk-Show Oyuncu 4.6 1,496
2012 Talk-Show Oyuncu 5.4 522
2010 Komedi Oyuncu 7.0 19,818
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,033
2009 Komedi Oyuncu 6.3 504
2007 Dram Oyuncu 5.7 5,795
2006 Dram Oyuncu 6.7 1,319
2005 Komedi Oyuncu 5.7 9,651

Ateşli Piliç
2002 24 Komedi Oyuncu 5.6 103,090
2000 Komedi Oyuncu 6.1 3,247

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,943
1998 News Oyuncu 3.0 2,420
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Komedi Oyuncu 6.3 13,813
1990 Dram Oyuncu 8.2 16,274
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film