Giriş Kayıt
Norman Lear

Norman Lear


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Norman Milton Lear, 27 Temmuz 1922 New Haven, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1956 yılının Aralık ayında Frances Lear ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.1987 yılının Eylül ayında Lyn Davis Lear ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Gerçek İsmi: Norman Milton Lear
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1922
Doğum Yeri: New Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Oyuncu 7.4 897
2022 Oyuncu    
2021 99 Belgesel Oyuncu 8.2 138
2021 99 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.9 56
2021 Komedi Oyuncu 5.4 21
2020 98 Dram Yapımcı 7.4 66
2020 Belgesel Oyuncu 8.0 278
2019 97 Belgesel Oyuncu 4.5 8

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2018 96 Aksiyon Yapımcı 5.8 1,260

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.1 325
2017 95 Belgesel Oyuncu 7.5 532
2017 Belgesel Oyuncu 8.0 491
2017 Komedi Yapımcı 8.2 16,991
2016 Komedi Oyuncu 5.9 6,613
2016 94 Belgesel Oyuncu 7.3 449

Oyuncu Seçimi
2012 90 Belgesel Oyuncu 7.6 1,593
2012 90 Belgesel Oyuncu 2.8 444
2012 90 Animasyon Oyuncu
6.6 202
2012 90 Belgesel 7.0 685
2011 89 Belgesel 6.8 138
2010 88 Dram Oyuncu 5.9 72

İşte Budur!
2009 87 Belgesel 7.2 40,895
2009 87 Belgesel Oyuncu 7.4 237
2007 85 Belgesel Oyuncu 7.2 492
2007 85 Belgesel Yapımcı 8.4 467
2006 84 Belgesel 7.1 1,150
2000 78 Dram Yapımcı 6.2 63
1998 76 Belgesel Çeşitli
7.6 801
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,450
1997 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
8.7 373,169
1996 News Oyuncu 3.2 866

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 69 Dram Yapımcı 7.7 76,472

Prenses Gelin
1987 65 Macera Yapımcı 8.0 430,933
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,007
1984 Dram Yapımcı 7.2 232
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1978 56 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 64
1975 Komedi Yapım Yöneticisi
Senarist
7.5 9,797
1972 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 9,882
1971 49 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.6 2,274
1971 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
8.4 17,157
1970 48 Komedi Yapımcı 6.4 2,914
1968 46 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 1,637

Amerikan Usulü Boşanma
1967 45 Komedi Senarist
Yapımcı
6.3 1,652
1965 43 Komedi Yapımcı 6.5 494
1963 41 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,166
1962 Müzik Yapımcı 7.5 264
1959 Western Senarist 6.9 346
1953 31 Komedi Senarist 6.4 1,959
1952 News Oyuncu 4.6 2,255
1950 Komedi Senarist
Oyuncu
7.8 556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023