Giriş Kayıt
Harmony Korine

Harmony Korine (51)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Harmony Korine, 04 Ocak 1973 Bolinas, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Rachel Korine ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Hayallerimdeki Kadın (2014), Çöpcinsel (2009), Güzel Kaybedenler (2008), (2013) Lanetli Kan (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ocak 1973
Doğum Yeri: Bolinas, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Harmony | Harmony Korrine
Takma İsmi: Harm
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 50 Aksiyon Yönetmen 5.6 163
2019 46 Dram Oyuncu 7.5 30,602
2019 46 Komedi Yönetmen
Senarist
5.5 24,774
2018 45 Komedi Oyuncu 7.3 77,736
2017 44 Belgesel 7.6 27,960
2017 44 Romantik 3.3 5,478
2017 44 Suç Yönetmen
Senarist
   
2016 Dram Oyuncu 7.0 11,837

Hayallerimdeki Kadın
2014 41 Dram Oyuncu 5.5 7,994
2014 41 Belgesel Oyuncu 6.7 302

Öteki
2013 40 Komedi Yapımcı 6.5 52,988
2013 40 Dram 6.2 31,104
2013 Reality-TV Çeşitli 7.6 1,558

Lanetli Kan
2013 40 Dram Oyuncu 6.7 114,450
2013 40 Dram 5.7 1,035

Bahar Tatili
2012 39 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.3 148,635
2012 39 Macera Yönetmen 6.1 378
2011 Belgesel Oyuncu 8.6 224
2011 38 Belgesel Oyuncu 6.7 112

Denizaltı
2010 37 Komedi 7.3 96,433
2009 36 Kısa Metraj Yönetmen 5.8 537

Çöpcinsel
2009 36 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.9 5,469
2009 36 Kısa Metraj Yapımcı 5.8 74

Işık Bizi Alana Kadar
2008 35 Belgesel Oyuncu 7.0 6,677

Güzel Kaybedenler
2008 35 Belgesel Oyuncu 7.0 1,421
2007 34 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.4 8,383

Son Günler
2005 32 Biyografi Oyuncu 5.7 23,738
2002 29 Dram Senarist 5.8 30,790
2000 27 Aile Oyuncu 6.6 731
2000 27 Belgesel Oyuncu 7.2 168
1999 26 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 7,732

Can Dostum
1997 24 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.3 1,065,759
1997 24 Dram Yönetmen
Oyuncu
Senarist
6.6 38,171
1996 Belgesel Kameraman 7.7 881
1995 22 Suç Oyuncu
Senarist
7.0 84,536
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 19 Suç Sanat Bölümü 6.9 9,322
1991 News Oyuncu 7.0 335
- Dram    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024