Giriş Kayıt
January Jones

January Jones


Oyuncu

January Jones, oyuncu.

Mad Men (2007), Kimliksiz (2011), The Last Man on Earth (2015), İntikamın Bedeli (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (60 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 346
2020 Dram Oyuncu 7.6 16,784
2019 Komedi Oyuncu 7.5 24,408
2017 Komedi Oyuncu 5.6 152
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 63,344
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,029
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 24,833
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,934
2013 Gerilim Oyuncu 6.2 6,418

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 47,792

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 719,572

Kimliksiz
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 268,664
2010 Oyuncu 7.1 212

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Oyuncu 7.3 115,660
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,780
2007 Dram Oyuncu 8.7 258,491

Zafer Bizimdir
2006 Dram Oyuncu 7.0 64,579
2006 Dram Oyuncu 6.0 610

Üç Defin
2005 Macera Oyuncu 7.3 41,769
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439
2004 Dram Oyuncu 7.0 3,636
2004 Dram Oyuncu 7.9 3,617

Kirli Dans 2
2004 Romantik Oyuncu 5.9 29,358

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Oyuncu 7.6 529,206

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Oyuncu 6.3 216,127

Asabiyim
2003 Komedi Oyuncu 6.2 227,054
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290

Çok Özel
2002 Komedi Oyuncu 4.7 11,279

Tabu (II)
2002 Dram Oyuncu 3.5 1,949

Haydut
2001 Komedi Oyuncu 6.5 70,668

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Oyuncu 5.8 39,637
1999 Dram Oyuncu 5.5 1,934
1994 News Oyuncu 3.2 949
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024