Giriş Kayıt
Allison Janney

Allison Janney


Oyuncu, Yapımcı

Allison Janney, oyuncu, yapımcı.

Ben, Tonya (2017), The Way Way Back (2013), Yaratıcı (2023), The West Wing (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (15 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 6.8 7,314

Yaratıcı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.8 146,847
2022 Komedi Oyuncu 5.8 11,001
2022 Dram Oyuncu 7.1 16,871
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 33,656
2021 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.8 7,176
2020 Dram Oyuncu 8.6 301
2020 Komedi Oyuncu 5.3 1,020
2019 Biyografi Oyuncu 7.1 43,580
2019 Komedi Oyuncu 6.9 12,190

Skandal
2019 Biyografi Oyuncu 6.8 112,076

Addams Ailesi
2019 Animasyon Oyuncu 5.8 44,984
2019 Belgesel Oyuncu 7.2 242
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 381
2019 Korku Oyuncu 5.6 59,750
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 484
2018 News Oyuncu 5.0 244
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,674
2017 Komedi Oyuncu 4.8 1,183

Ben, Tonya
2017 Biyografi Oyuncu 7.5 243,371

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 332
2017 Komedi Oyuncu 6.3 2,621
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 12,171

Trendeki Kız
2016 Dram Oyuncu 6.5 199,749

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 189,125

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 304,378
2016 Komedi Oyuncu 6.0 6,706
2016 Dram Oyuncu 6.7 21,559
2015 Komedi Oyuncu 5.6 543
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 41,310
2015 Animasyon Oyuncu 5.9 703

Minyonlar
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 260,378
2015 Oyuncu 6.4 429

Ajan
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 259,234
2015 Komedi Oyuncu 5.6 10,976
2015 Komedi Oyuncu 6.4 101,762
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871

Çapkın Profesör
2014 Komedi Oyuncu 6.3 22,312
2014 Oyuncu 6.6 454
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 26,173
2014 Komedi Oyuncu 4.9 54,953

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 78,032
2014 Komedi Oyuncu 4.6 1,120
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2014 Komedi Oyuncu 7.2 44
2013 Komedi Oyuncu 5.1 1,165

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.4 39,551

Kötü Sözler
2013 Komedi Oyuncu 6.6 55,475
2013 Dram Oyuncu 7.9 38,576
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Komedi Oyuncu 7.4 157,012
2013 Komedi Oyuncu 6.1 3,609
2013 Dram Oyuncu 5.3 3,867
2012 Komedi Oyuncu 5.7 33
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 387

İlham Perisi
2012 Komedi Oyuncu 6.2 15,150

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Oyuncu 5.8 44,981

Özgür Sanatlar
2012 Komedi Oyuncu 6.7 40,357

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 493,911
2011 Dram Oyuncu 6.5 18,366

İhanetler ve Skandallar
2011 Komedi Oyuncu 5.8 13,548
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,914
2011 Komedi Oyuncu 6.7 7,300
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,022
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,379

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu 7.0 55,124

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Oyuncu 6.4 7,862
2008 Suç Oyuncu 7.4 12,843
2008 Komedi Oyuncu 4.9 2,230
2008 Müzikal Oyuncu 7.0 83
2008 Komedi Oyuncu 7.5 2,193
2007 Komedi Oyuncu 7.4 550,020
2007 Komedi Oyuncu 6.7 138,893
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,103
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 4,523
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,763

Orman Çetesi
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 189,885
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 447

Kasabanın Yıldızı
2005 Dram Oyuncu 6.0 538
2005 Müzik Oyuncu 7.2 175
2005 Komedi Oyuncu 5.8 1,215

Yanlış Rehine
2005 Komedi Oyuncu 6.8 19,188
2005 Komedi Oyuncu 5.9 8,452
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,507

En Uzun Gece
2004 Dram Oyuncu 6.0 1,473
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,048

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Oyuncu 8.2 1,115,659
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,619

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Oyuncu 5.6 9,964
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,463

Saatler
2002 Dram Oyuncu 7.5 139,016

Hemşire Betty
2000 Komedi Oyuncu 6.3 36,214
1999 Dram Oyuncu 8.9 85,855

Amerikan Güzeli
1999 Dram Oyuncu 8.3 1,212,967
1999 Komedi Oyuncu 4.8 237

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Oyuncu 7.3 386,975

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Oyuncu 6.7 40,917

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,093

Kirli Yarış
1998 Komedi Oyuncu 6.7 30,134

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 28,462

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Oyuncu 6.0 21,547

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Oyuncu 5.9 83,528
1998 Komedi Oyuncu 6.5 5,381

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Oyuncu 6.9 39,243

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.3 60,046
1997 Komedi Oyuncu 5.9 1,638
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,494
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,070

Ortak
1996 Komedi Oyuncu 6.1 9,103
1996 Komedi Oyuncu 6.7 3,946

Büyük Gece
1996 Dram Oyuncu 7.3 22,881

Sadakat
1996 Komedi Oyuncu 5.8 2,275

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Oyuncu 6.6 43,926
1994 News Oyuncu 3.2 962

Kurt
1994 Dram Oyuncu 6.3 60,405
1994 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,031
1993 Komedi Oyuncu 8.2 95,748
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,994
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,318
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,946
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,814
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,321
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 815
1981 News Oyuncu 3.6 2,776
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,867
1952 News Oyuncu 4.6 2,468
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film