Giriş Kayıt
Felicity Huffman

Felicity Huffman


Oyuncu, Yapımcı

Felicity Huffman, oyuncu, yapımcı.

1997 yılının Eylül ayında William H. Macy ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Umutsuz Evkadınları (2004), Transamerika (2005), Georgia Yasası (2007), American Crime (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Flicka Huffman
Takma İsmi: Flicka
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 428
2019 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 12,432
2019 Biyografi Oyuncu 8.8 137,593
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 483
2018 News Oyuncu 5.0 244
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 1,020

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 332
2017 Komedi Oyuncu 5.5 1,718
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,004
2016 Suç Oyuncu 1.8 10
2015 Oyuncu 6.4 428
2015 Dram Oyuncu 5.7 1,273
2015 Suç Oyuncu 7.7 10,145

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 35,460

Pasta
2014 Dram Oyuncu 6.4 38,854
2014 Komedi Oyuncu 7.4 19,475
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 188,000
2013 Komedi Oyuncu 6.1 3,597
2012 Oyuncu 7.1 765
2011 Belgesel Oyuncu 7.4 360
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,367
2008 Dram Oyuncu 7.0 8,074

Georgia Yasası
2007 Komedi Oyuncu 5.9 26,832
2007 Belgesel Oyuncu 6.6 141
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,162
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,224

Transamerika
2005 Macera Oyuncu 7.4 42,331
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,487

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Oyuncu 5.5 57,557

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 139,543
2004 Suç Oyuncu 6.3 814

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Oyuncu 6.0 38,221
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,584
2003 Dram Oyuncu 6.9 757
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,161

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu 7.8 4,436
2002 Dram Oyuncu 7.3 4,106
2001 Dram Oyuncu 6.2 457

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 328,132
1999 Komedi Oyuncu 6.9 1,480
1998 Komedi Oyuncu 8.3 8,605

İspanyol Mahkum
1997 Dram Oyuncu 7.2 25,812
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,427
1995 Komedi Oyuncu 6.2 74,706
1994 News Oyuncu 3.2 955
1993 Komedi Oyuncu 8.2 95,314
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,919
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 Suç Oyuncu 5.4 777
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1991 Dram Oyuncu 5.2 3,225

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Oyuncu 7.2 18,708
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,436
1988 Komedi Oyuncu 7.0 4,058
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,424
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024