Giriş Kayıt
Alexandra Holden

Alexandra Holden


Oyuncu

Alexandra Holden, oyuncu.

1997 yılının Aralık ayında Johnny Strong ile evlendi.

Bir Dünya Ki... (2013), Ölüm Çıkmazı (2003), Çık İşin İçinden (2003), Tatlı Molly (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Alex
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 4.0 116
2015 Korku Oyuncu 4.7 3,447
2015 Komedi Oyuncu 5.5 1,527
2014 Suç Oyuncu 5.0 550

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 33,109
2011 Komedi Oyuncu 5.2 905

Tatlı Molly
2011 Dram Oyuncu 5.3 10,128
2011 Komedi Oyuncu 7.6 14,507
2010 Suç Oyuncu 7.6 38,352
2010 Aile Oyuncu 5.5 364

Yeni Mezun
2009 Komedi Oyuncu 5.3 15,135
2008 Komedi Oyuncu 3.5 1,170

Yarından Önce
2007 Komedi Oyuncu 5.8 696
2006 Korku Oyuncu 3.4 689
2006 Dram Oyuncu 5.1 273
2006 Dram Oyuncu 6.8 5,920

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 72,854
2005 Komedi Oyuncu 5.8 1,750
2005 Komedi Oyuncu 3.9 661
2003 Gerilim Oyuncu 5.5 438

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Oyuncu 5.6 9,971

Ölüm Çıkmazı
2003 Macera Oyuncu 6.5 32,440

Ateşli Piliç
2002 Komedi Oyuncu 5.6 103,102
2002 Dram Oyuncu 6.1 1,292
2002 Korku Oyuncu 5.2 2,081
2001 Komedi Oyuncu 5.7 15,400

Ayaklanma
2001 Dram Oyuncu 7.2 5,140
1999 Dram Oyuncu 7.8 3,003

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 45,138

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Oyuncu 6.7 41,164
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,748
1998 Komedi Oyuncu 6.7 2,603

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.9 36,593

Vücut Dili
1997 Komedi Oyuncu 6.4 44,320
1997 Biyografi Oyuncu 5.5 2,451

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,095,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film