Giriş Kayıt
Emmylou Harris

Emmylou Harris (77)


Oyuncu, Müzisyen

Emmylou Harris, 02 Nisan 1947 Birmingham, Alabama, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Neil Young: Heart of Gold (2006), Linda Ronstadt: The Sound of My Voice (2019), (1978) Son Vals (1978), (1980) Honeysuckle Rose (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1947
Doğum Yeri: Birmingham, Alabama, ABD
Diğer Bir İsmi: Snowracer
Takma İsmi: Em
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 76 Belgesel Oyuncu 8.1 91
2022 75 Belgesel Oyuncu 7.0 18
2019 72 Belgesel Oyuncu 8.1 627
2017 70 Belgesel Oyuncu 6.9 1,271
2013 66 Belgesel Oyuncu 7.0 18
2011 64 Belgesel Oyuncu 8.2 49
2006 59 Belgesel Oyuncu 7.7 3,297
2002 Belgesel Oyuncu 7.1 73
2000 53 Belgesel Oyuncu 7.3 708

Bıçak Sırtı
1996 49 Dram Müzik 8.0 98,716
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,917
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 Müzik Oyuncu 8.2 566
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 168
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,082
1980 Müzik Oyuncu 6.3 1,874

Son Vals
1978 31 Belgesel Oyuncu 8.1 20,086
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024