Giriş Kayıt
Sara Gilbert

Sara Gilbert


Oyuncu, Yapımcı

Sara Gilbert, oyuncu, yapımcı.

2014 yılının Mart ayında Linda Perry ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Zehirli Sarmaşık (1992), The Conners (2018), Bad Teacher (2014), The Talk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara Abeles | Melissa Gilbert-Brinkman
6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2021 Belgesel Oyuncu 7.1 3,084
2020 Belgesel Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 6.0 2,612
2018 Yapımcı
Oyuncu
5.8 12,541
2018 Komedi Oyuncu 5.0 1,128
2018 Komedi Oyuncu
Yapımcı
   
2014 Komedi Oyuncu 5.3 2,957
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,914
2010 Talk-Show Yapımcı
Oyuncu
3.2 2,380
2009 Dram Oyuncu 6.0 3,140
2008 Komedi Oyuncu 7.5 2,193
2007 Komedi Oyuncu 8.1 870,904
2006 Komedi Oyuncu 5.9 301
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,166
2006 Komedi Oyuncu 7.1 14
2006 Komedi Oyuncu 7.7 4,841
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,508

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Oyuncu 5.8 24,614
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 197,329

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu 6.5 30,608
2000 Dram Oyuncu 6.2 347

Sensiz Olmaz
2000 Komedi Oyuncu 7.4 190,116

Paralar Nerede?
2000 Dram Çeşitli 6.3 6,418
1999 Komedi Oyuncu 6.1 2,690

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,951

Kasabada Aşk
1998 Dram Oyuncu 6.1 2,510
1998 Macera Çeşitli 5.7 398
1996 News Oyuncu 3.3 928

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,956
1994 News Oyuncu 3.2 962
1994 Gerilim Oyuncu 5.2 246

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Oyuncu 5.4 20,203
1988 Komedi Oyuncu 7.0 46,489
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,322
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 815
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,437
1984 Biyografi Oyuncu 6.4 171
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film