Giriş Kayıt
Majandra Delfino

Majandra Delfino


Oyuncu

Majandra Delfino, oyuncu.

2007 yılının Ekim ayında Devon Gummersall ile evlendi. 2011 yılının Mart ayında David Walton ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Roswell 1 (1999), Sakın Kapımı Çalma (2005), Friends with Better Lives (2014), State of Georgia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu 4.5 214
2017 Komedi Oyuncu 6.6 5,986
2014 Komedi Oyuncu 7.0 6,429
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 189,967
2011 Komedi Oyuncu 6.4 1,106

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Oyuncu 6.5 139,132
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,383
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,603
2009 Suç Oyuncu 5.2 484
2006 Dram Oyuncu 6.0 762

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Oyuncu 6.6 7,927
2005 Komedi Oyuncu 9.0 716,303
2003 Gizem Oyuncu 5.0 181
2002 Komedi Oyuncu 5.1 1,189
2001 Suç Oyuncu 5.1 505

Trafik
2000 Suç Oyuncu 7.6 220,181

Çığlık
2000 Komedi Oyuncu 3.9 11,517

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 30,753

Zeus ve Roxanne
1997 Macera Oyuncu 5.3 3,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film