Giriş Kayıt
China Chow

China Chow (50)


Oyuncu, Yapımcı

China Chow, 15 Nisan 1974 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Katil Balıklar (2004), Work of Art: The Next Great Artist (2010), (2002) Bulanık (2002), (1998) Büyük Vurgun (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1974
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Romantik Yapımcı 3.3 5,510

Umudun Peşinde
2013 39 Biyografi 7.6 104,149
2010 Reality-TV Oyuncu 7.5 582
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 79,639
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 45,104

Katil Balıklar
2004 30 Korku Oyuncu 4.7 5,574

Bulanık
2002 28 Komedi Oyuncu 6.7 40,930

Sırılsıklam Aşık
2001 27 Komedi Oyuncu 5.4 15,360

Büyük Vurgun
1998 24 Aksiyon Oyuncu 6.0 31,768
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film