Giriş Kayıt
Nestor Carbonell

Nestor Carbonell


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Nestor Carbonell, oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

2001 yılının Ocak ayında Shannon Kenny ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Ringer (2011), Bandit (2022), The Tick (2001), Suddenly Susan (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (16 Oy)
  • Currently 166.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Macera Oyuncu 9.1 58,457
2023 Gerilim Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 6.4 13,108
2020 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 8.2 129,392
2017 Dram Yönetmen 6.8 4,627
2017 Dram Yönetmen 8.0 112,100
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 2,922
2016 Komedi Oyuncu 6.0 727

Köstebek
2016 Suç Oyuncu 6.5 49,823
2014 Dram Oyuncu 6.3 6,124
2013 Dram Oyuncu
Yönetmen
8.1 116,727
2013 Aksiyon Oyuncu 3.5 898
2012 Animasyon Oyuncu 4.4 295

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,823,339
2012 Dram Oyuncu 6.5 5,316
2011 Suç Oyuncu 6.9 21,142
2011 Komedi Oyuncu 7.8 44,338
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,366
2010 Belgesel Oyuncu
7.9 511
2009 Dram Oyuncu 7.9 522
2009 Dram Oyuncu 7.6 1,277

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,864,270
2008 Komedi Oyuncu 4.4 3,107

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 22,035
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,353

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 151,907
2006 Dram Oyuncu 6.7 1,302
2006 Komedi Oyuncu 8.4 105,518

Kayıp Şehir
2005 Dram Oyuncu 6.5 9,908
2004 Macera Oyuncu 8.3 593,726
2003 Suç Oyuncu 7.6 31,369
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,141
2002 Suç Oyuncu 7.1 6,949
2002 Dram Oyuncu 7.3 235
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,757
2001 Komedi Oyuncu 5.8 1,352
2000 Biyografi Oyuncu 6.2 527
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
4.8 293
1996 Komedi Oyuncu 5.8 3,384
1987 Komedi Oyuncu 7.0 7,889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024