Giriş Kayıt
Mary J. Blige

Mary J. Blige (53)


Oyuncu, Yapımcı

Mary Jane Blige, 11 Ocak 1971 Yonkers, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2003 yılının Aralık ayında Kendu Isaacs ile evlendi. 15 yılın ardından 2018 yılının Haziran ayında boşandılar.

Power Book II: Ghost (2020), Body Cam (2020), Fade to Black (2004), George Michael: Freedom (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Jane Blige
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1971
Doğum Yeri: Yonkers, New York, ABD
Takma İsmi: Queen of hip-hop soul
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.63 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Belgesel Oyuncu 7.9 1,098
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12

Çocuk Oyuncağı
2021 Animasyon Oyuncu    
2021 50 Biyografi Oyuncu 6.6 17,809
2021 50 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.5 376
2020 49 Dram Oyuncu 6.1 918
2020 49 Komedi Oyuncu 6.3 261

Troller Dünya Turu
2020 49 Animasyon Oyuncu 6.1 28,835
2020 Suç Oyuncu 7.5 10,080
2020 49 Korku Oyuncu 5.3 7,357
2019 Aksiyon Oyuncu 7.9 274,706
2018 47 Belgesel Oyuncu 7.6 5,142

Cüce Dedektif Şerlok
2018 47 Animasyon Oyuncu 5.2 14,028
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,671

Savaştan Sonra
2017 46 Dram Oyuncu
7.4 54,314
2017 Belgesel Oyuncu 7.8 1,526
2017 46 Belgesel Oyuncu 5.4 883
2015 44 Müzikal Oyuncu 7.1 2,560
2015 44 Belgesel Oyuncu 7.2 1,969
2015 44 Müzik Oyuncu 6.2 254
2014 Suç Oyuncu 8.1 166,415
2013 42 Dram Oyuncu 4.8 2,371
2013 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.3 502
2012 41 Dram 6.3 75
2012 41 Komedi Oyuncu 5.9 81,604

Görünmez Savaş
2012 41 Belgesel 7.6 7,080
2012 Oyuncu 7.1 765
2011 Müzik Oyuncu 5.0 6,039
2011 40 Belgesel Oyuncu 7.6 4,072
2011 Game-Show Oyuncu 6.5 13,325
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,367
2010 39 Belgesel Oyuncu 7.2 2,114
2010 Reality-TV Oyuncu 5.0 747
2009 38 Komedi Oyuncu 4.7 10,696
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,157
2009 38 Komedi 4.6 12,929
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,756
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,469
2004 33 Belgesel Oyuncu 6.9 1,073
2004 Animasyon Oyuncu 4.8 255
2004 Müzik Oyuncu 4.3 4,874
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,581
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403

Simone
2002 31 Komedi 6.1 62,430
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,202
2001 30 Oyuncu 7.8 210
2001 30 Suç Oyuncu 6.3 695
1999 28 Belgesel Oyuncu 7.7 154
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,379
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,419
1996 News Oyuncu 3.2 919
1994 News Oyuncu 3.2 955
1994 Suç Oyuncu 7.9 2,951
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 Müzik Oyuncu 8.2 566
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,424
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,634
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,632
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,124
1952 News Oyuncu 4.6 2,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024