Giriş Kayıt
Emily Bergl

Emily Bergl (44)


Oyuncu

Emily Anne Bergl, 25 Nisan 1975 Milton Keynes, Buckinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Taken 1 (2002), Günah Tohumu 2 (1999), Men in Trees (2006), Happy Campers (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emily Anne Bergl
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1975
Doğum Yeri: Milton Keynes, Buckinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
8.8 (4 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.8 67,225
2015 Suç Oyuncu 7.8 8,669
2014 Dram Oyuncu 8.5 39,827
2013 38 Komedi Oyuncu 5.3 59

Mavi Yasemin
2013 38 Dram Oyuncu 7.3 180,584
2012 37 Komedi Oyuncu 5.3 1,002
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,404

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 172,922
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 61,916
2009 Suç Oyuncu 8.3 63,588
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,715
2009 Komedi Oyuncu 7.0 18,098
2008 33 Suç Oyuncu 4.6 299
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 709

Tutku
2006 31 Biyografi Oyuncu 6.5 14,659
2006 Komedi Oyuncu 7.2 4,978

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.4 107,888

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.9 18,402
2001 26 Komedi Oyuncu 5.5 2,525

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 87,996
2000 25 Korku Oyuncu 6.4 3,009

Günah Tohumu 2
1999 24 Korku Oyuncu 4.7 14,675
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019