Giriş Kayıt
James Van Der Beek

James Van Der Beek


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

James Van Der Beek, oyuncu, senarist, yapımcı.

2003 yılının Temmuz ayında Heather McComb ile evlendi. 7 yılın ardından 2010 yılının Haziran ayında boşandılar. 2010 yılının Ağustos ayında Kimberly Van Der Beek ile evlendi. Çiftin 5 çocukları olmuştur.

Kural Ötesi (2002), Kazanma Hırsı (1999), Dawson's Creek 5 (1998), CSI: Cyber (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Van Derbeek
Takma İsmi: Baby James, Beek
Web Sitesi:
8.2 (5 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Reality-TV Oyuncu 6.5 181
2020 Komedi Oyuncu 5.6 4,339
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,338
2018 Dram Oyuncu 8.6 32,943
2017 Komedi Oyuncu 7.0 607
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 636
2017 Komedi Oyuncu 6.1 6,195
2017 Komedi Oyuncu 5.2 120
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 1,039
2015 Komedi Oyuncu 5.6 10,976
2015 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
7.6 3,728
2015 Suç Oyuncu 5.5 11,706
2014 Komedi Oyuncu 7.0 6,429

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Oyuncu 6.9 51,390
2012 Oyuncu 6.3 273
2012 Romantik Oyuncu 5.5 778
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,892
2012 Komedi Oyuncu 7.3 40,485
2011 Suç Oyuncu 5.6 747
2010 Gizem Oyuncu 5.4 7,396
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,383

Bayan Mucize
2009 Komedi Oyuncu 6.7 3,253
2009 Dram Oyuncu 7.1 3,074
2009 Komedi Oyuncu 8.5 485,965
2009 Aksiyon Oyuncu 3.5 738
2009 Gerilim Oyuncu 6.1 1,511

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Oyuncu 6.1 6,024
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,871
2009 Suç Oyuncu 5.4 1,549
2007 Korku Oyuncu 4.3 1,451
2007 Korku Oyuncu 3.7 651
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 8,569
2007 Dram Oyuncu 5.2 228
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,763
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,166

Salgın
2006 Korku Oyuncu 4.5 4,751

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 219,600
2005 Komedi Oyuncu 8.3 730,340

Sonsuza Dek
2005 Komedi Oyuncu 5.6 2,436
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,049

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 87,445
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu 6.6 53,372
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,355

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Oyuncu 5.2 6,332

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Oyuncu 6.8 161,235

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.3 287,508

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.5 49,182

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.8 44,759
1996 Dram Oyuncu 5.3 2,904
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,237
1995 Komedi Oyuncu 6.7 7,136
1994 News Oyuncu 3.2 965
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,949
1991 Komedi Oyuncu 7.1 9,685
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324

Gökteki Kale
1986 Animasyon Oyuncu 8.0 183,035
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,285
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film