Giriş Kayıt
Orson Bean

Orson Bean (95)


Oyuncu

Dallas Frederick Burrows, 22 Temmuz 1928 Burlington, Vermont, ABD doğumlu oyuncu.

1956 yılının Temmuz ayında Rain Winslow ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1965 yılının Ekim ayında Carolyn Maxwell ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.1993 yılının Nisan ayında Alley Mills ile evlendi. 27 yılın ardından 2020 yılının Şubat ayında boşandılar.

Adalet 2 (2018), Twinky (1970), A Golden Christmas 3 (2012), Dr. Quinn, Medicine Woman (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dallas Frederick Burrows
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1928
Doğum Yeri: Burlington, Vermont, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Oyuncu 8.2 79

Adalet 2
2018 90 Aksiyon Oyuncu 6.7 193,471
2013 Komedi Oyuncu 7.3 5,389
2012 Komedi Oyuncu 5.6 890
2012 84 Belgesel Oyuncu 6.5 499
2010 82 Komedi Oyuncu 6.6 67
2009 Komedi Oyuncu 8.5 475,963
2007 79 Komedi Oyuncu 8.5 57

Uzaylı Otopsisi
2006 78 Komedi Oyuncu 5.9 7,676

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 138,395
2002 74 Komedi Oyuncu 4.0 1,458

John Malkovich Olmak
1999 71 Komedi Oyuncu 7.7 351,455
1999 71 Dram Oyuncu 6.7 1,026

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.3 26,831
1993 Dram Oyuncu 6.8 13,528

Dehşetin Nefesi
1990 62 Dram Oyuncu 7.4 117,022

İçimde Biri Var
1987 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 64,584

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 8,214

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 28,641
1982 54 Dram Oyuncu 5.4 247
1981 Komedi Oyuncu 7.9 542

Kralın Dönüşü
1980 52 Animasyon Oyuncu 5.7 4,574
1977 Animasyon Oyuncu 6.7 16,137
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,542
1970 42 Komedi Oyuncu 5.3 1,073
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,202
1962 Komedi Oyuncu 8.3 321

Bir Cinayetin Tahlili
1959 31 Suç Oyuncu 8.0 70,613
1959 Komedi Oyuncu 7.1 79
1953 Komedi Oyuncu 8.1 191
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
1948 Dram Oyuncu 7.6 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024