Giriş Kayıt
Jessica Alba

Jessica Alba (38)


Oyuncu, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Jessica Marie Alba, 28 Nisan 1981 Pomona, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, görüntü yönetmeni.

2008 yılının Mayıs ayında Cash Warren ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Günah Şehri (2005), Fantastik Dörtlü (2005), Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Ustura (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jessica Marie Alba
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1981
Doğum Yeri: Pomona, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jessica Marie Alba
Takma İsmi: Sky Angel
Burcu: Boğa
Boyu: 1.69 m
9.1 (140 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (110)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 38 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,406
2019 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,494
2017 36 Komedi Oyuncu 5.6 5,888

Suikast
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 68,310
2016 35 Macera Oyuncu 6.0 1,532
2016 35 Komedi 4.9 3,104
2016 35 Dram Oyuncu 4.8 6,940
2015 34 Komedi Oyuncu 5.9 598
2015 34 Komedi Oyuncu 6.6 72,008

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 34 Aksiyon Oyuncu 5.4 17,757
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 2,740
2015 Komedi Oyuncu 7.2 402

İki Aşk Arasında
2014 33 Komedi Oyuncu 5.7 12,217

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 33 Suç Oyuncu 6.5 141,981
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 33 Komedi Oyuncu 6.5 27,480
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,392
2014 Komedi Oyuncu 6.8 3,591

Ustura Dönüyor
2013 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 70,468

Matmazel C
2013 32 Belgesel Oyuncu 5.7 541

Kahraman Uzaylılar
2013 32 Animasyon Oyuncu 5.9 23,465

Boşanma Muamması
2013 32 Komedi Oyuncu 5.6 12,156
2012 Müzik Oyuncu 7.4 184
2012 Oyuncu 7.2 614

Çılgın Çocuklar
2011 30 Aksiyon Oyuncu 3.5 20,364
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 23

Zor Baba 3
2010 29 Komedi Oyuncu 5.5 99,958
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 262

Aşkın Logaritması
2010 29 Komedi Oyuncu 5.4 3,816

Ustura
2010 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 183,156
2010 Oyuncu 5.4 220

Sevgililer Günü
2010 29 Komedi Oyuncu 5.7 107,752

İçimdeki Katil
2010 29 Suç Oyuncu 6.1 31,838
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,931
2008 27 Komedi Oyuncu 3.8 48,060

Göz
2008 27 Dram Oyuncu 5.4 49,367
2008 Oyuncu 6.8 1,419
2008 News Oyuncu 6.2 33

On Emir
2007 26 Komedi Oyuncu 5.0 16,005

Anestezi
2007 26 Suç Oyuncu 6.5 69,820

Kaza Kurşunu
2007 26 Komedi Oyuncu 6.9 333,947

İçgüveysi Bill
2007 26 Komedi Oyuncu 6.3 18,917

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 26 Aksiyon Oyuncu 5.6 240,327

İyi Şanslar Chuck
2007 26 Komedi Oyuncu 5.6 81,863
2007 Oyuncu 4.3 90
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 870
2006 25 Müzik Oyuncu 6.7 1,045
2005 24 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
6.1 40

Maviliklere Doğru
2005 24 Aksiyon Oyuncu 5.8 70,525
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Fantastik Dörtlü
2005 24 Aksiyon Oyuncu 5.7 298,829

Günah Şehri
2005 24 Suç Oyuncu 8.0 717,825
2005 Komedi Oyuncu 8.8 307,304
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,913
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 9,622
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,229
2003 22 Dram Oyuncu 5.3 41,257
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,861
2003 22 Dram Oyuncu 6.6 7,806
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,563
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 29,132
2000 19 Gerilim Oyuncu 4.0 2,111

Gerçek Öpücük
1999 18 Komedi Oyuncu 6.0 78,148

Tehlikeli Eller
1999 18 Komedi Oyuncu 6.2 37,338
1999 18 Oyuncu 4.7 1,231
1998 Komedi Oyuncu 4.7 353
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,897
1994 Oyuncu 7.6 4,165
1994 13 Aile Oyuncu 6.0 8,182
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,202
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
1991 News Oyuncu 6.5 204

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 28,682
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019