Giriş Kayıt
Kareena Kapoor

Kareena Kapoor (43)


Oyuncu, Müzisyen, Yönetmen Asistanı

Kareena Randhir Kapoor, 21 Eylül 1980 Bombay, Maharashtra, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen, yönetmen asistanı.

2012 yılının Ekim ayında Saif Ali Khan ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

3 Aptal (2009), Laal Singh Chaddha (2022), Sevginin Gücü (2015), Jab We Met (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kareena Randhir Kapoor
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1980
Doğum Yeri: Bombay, Maharashtra, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Czarina | Kariena Kapoor | Karina Kapoor | Karrien
Takma İsmi: Bebo
Burcu: Başak
Boyu: 1.63 m
9.3 (71 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (91)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 43 Suç Oyuncu 6.0 17
2022 42 Komedi Oyuncu 5.5 174,772
2020 40 Dram Oyuncu 7.2 17,789
2019 39 Komedi Oyuncu 6.8 22,029
2018 38 Komedi Oyuncu 3.3 13,233
2016 36 Suç Oyuncu 7.7 32,220

Kim Kadın Kim Koca
2016 36 Komedi Oyuncu 5.7 6,300

Sevginin Gücü
2015 35 Aksiyon Oyuncu 8.1 97,607
2015 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 13,870
2015 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,459
2014 34 Komedi Oyuncu 5.4 3,865
2014 34 Komedi Oyuncu 4.8 3,201
2014 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,822
2013 33 Komedi Oyuncu 4.9 4,112
2013 33 Dram Oyuncu 5.9 5,396
2013 33 Dram Oyuncu 6.6 5,760
2013 33 Belgesel Oyuncu 7.2 1,277
2012 32 Aksiyon Oyuncu 4.8 19,879
2012 32 Suç Oyuncu 7.2 45,047
2012 32 Dram Oyuncu 5.0 4,607
2012 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 23,843
2012 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,047
2012 32 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.8 7,207
2011 31 Aksiyon Oyuncu 4.8 46,748

Yakın Koruma
2011 31 Romantik Oyuncu 4.7 27,844
2010 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,617

Biz Aileyiz
2010 30 Dram Oyuncu 5.6 3,413
2010 30 Dram Oyuncu 4.0 1,983

3 Aptal
2009 29 Komedi Oyuncu 8.4 433,981
2009 29 Aksiyon Oyuncu
Müzik
5.7 5,495
2009 29 Komedi Oyuncu 3.4 3,376
2009 29 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,542
2009 29 Komedi Oyuncu 6.4 13,372
2009 29 Dram Oyuncu
7.1 11,034

Sokakların Kralı Romeo
2008 28 Animasyon Oyuncu 4.8 1,677
2008 28 Komedi Oyuncu 5.2 8,981
2008 28 Aksiyon Oyuncu
Müzik
3.8 5,828
2008 28 Aksiyon Oyuncu
6.0 2,407
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 49,700
2007 27 Komedi Oyuncu 7.9 58,674
2007 27 Komedi Oyuncu
3.3 413
2006 26 Aksiyon Oyuncu 7.1 40,996
2006 26 Aksiyon Oyuncu 8.0 22,083
2006 26 Komedi Oyuncu 6.9 12,784
2006 26 Komedi Oyuncu 5.8 5,255
2005 25 Romantik Oyuncu 5.3 2,741
2005 25 Dram Oyuncu 5.5 4,620
2005 25 Dram Oyuncu 4.1 2,675
2004 24 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,068
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,867
2004 24 Dram Oyuncu 6.6 10,889
2004 24 Macera Oyuncu
Müzik
5.4 2,931
2004 24 Dram Oyuncu
Müzik
6.7 1,485
2004 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,366
2003 23 Dram Oyuncu 6.8 2,499
2003 23 Dram Oyuncu 5.4 3,404
2003 23 Müzikal Oyuncu
Müzik
3.8 5,097
2003 23 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,788
2003 23 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,601
2002 22 Romantik Oyuncu 4.0 853
2002 22 Müzikal Oyuncu 5.1 6,263

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 21 Dram Oyuncu
Müzik
7.4 55,542
2001 21 Suç Oyuncu 6.3 9,153
2001 21 Aksiyon Oyuncu 6.4 15,200
2001 21 Müzikal Oyuncu 4.2 3,784
2001 21 Romantik Oyuncu 4.8 1,323
2000 20 Dram Oyuncu 5.2 2,120
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024