Giriş Kayıt
Daniel Gélin

Daniel Gélin (81)


Oyuncu

Daniel Gélin, 19 Mayıs 1921 Angers, Maine-et-Loire, Pays-de-la-Loire, Fransa doğumlu oyuncu.

Kalp Mırıltısı (1971), La ligne de démarcation (1966), Édouard et Caroline (1951), While Plucking the Daisy (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Daniel Gélin, 29 Kasım 2002 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1921
Ölüm Tarihi: 29 Kasım 2002
Doğum Yeri: Angers, Maine-et-Loire, Pays-de-la-Loire, Fransa
Diğer Bir İsmi: Daniel Gelin
Burcu: Boğa
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Oyuncu 6.5 725
2002 81 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 26

Hayalet ve Şoförü
1996 75 Komedi Oyuncu 4.9 769

Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu
1996 75 Komedi Oyuncu 6.1 722
1994 73 Komedi Oyuncu 7.5 9,752
1994 Dram Oyuncu 6.1 66
1994 Oyuncu 4.5 19
1994 Dram Oyuncu    
1990 69 Dram Oyuncu 5.9 2,675
1988 67 Komedi Oyuncu 6.8 4,514
1988 67 Dram Oyuncu 6.9 2,496

Varennes Gecesi
1982 61 Dram Oyuncu 7.3 2,382
1977 56 Komedi Oyuncu 6.8 1,229
1975 54 Oyuncu 6.9 168
1974 53 Suç Oyuncu 6.3 191
1972 Belgesel Oyuncu 8.6 89
1971 50 Dram Oyuncu 5.5 151

Kalp Mırıltısı
1971 50 Komedi Oyuncu 7.6 10,250
1969 48 Dram Oyuncu 6.8 268
1969 48 Komedi Oyuncu 5.8 430

Paris Yanıyor
1966 45 Dram Oyuncu 6.8 4,923
1966 45 Dram Oyuncu 7.2 61
1966 45 Dram Oyuncu 5.4 111
1966 45 Dram Oyuncu 7.1 797
1965 44 Dram Oyuncu 7.3 2,037

Gençligin İlahları
1964 43 Komedi Oyuncu 6.2 163
1963 42 Dram Oyuncu 5.5 159
1963 42 Aile Oyuncu 5.6 157

En Uzun Gün
1962 41 Aksiyon Oyuncu 7.7 56,743
1962 41 Komedi Oyuncu 6.4 120
1961 40 Dram Oyuncu 6.8 101
1960 39 Komedi Oyuncu 6.5 16

Orfe'nin Vasiyetnamesi
1960 39 Biyografi Oyuncu 7.2 3,487
1959 38 Dram Oyuncu 6.8 80
1957 36 Dram Oyuncu 6.8 248
1957 36 Suç Oyuncu 5.9 123

While Plucking the Daisy
1956 35 Komedi Oyuncu 6.0 575

Tehlikeli Aşk
1956 35 Dram Oyuncu 6.2 7

Çok Şey Bilen Adam
1956 35 Gerilim Oyuncu 7.4 65,867
1955 34 Biyografi Oyuncu 6.0 575

Sonsuz Aşk
1955 34 Romantik Oyuncu 6.8 148
1954 33 Dram Oyuncu 6.6 339
1954 33 Komedi Oyuncu 5.9 67
1954 33 Dram Oyuncu 6.7 278
1954 33 Komedi Oyuncu 6.8 595
1953 32 Dram Oyuncu 7.1 86
1953 32 Komedi Oyuncu 6.7 329

Zevk
1952 31 Komedi Oyuncu 7.6 4,966

İtiraf Dakikası
1952 31 Dram Oyuncu 6.9 342

Sevimli Kadınlar
1952 31 Komedi Oyuncu 5.9 167
1951 30 Dram Oyuncu 6.6 429
1951 30 Komedi Oyuncu 7.0 667

Halka
1950 29 Dram Oyuncu 7.5 5,609
1949 28 Komedi Oyuncu 7.1 427
1946 25 Suç Oyuncu 6.5 481
1946 25 Dram Oyuncu 6.6 104

Katil 21 Numarada Kalıyor
1942 21 Komedi Oyuncu 7.3 3,319
1942 21 Komedi Oyuncu    
1942 21 Suç Oyuncu 7.0 395
1940 19 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023