Giriş Kayıt
Sanjay Dutt

Sanjay Dutt (63)


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

Sanjay Balraj Dutt, 29 Temmuz 1959 Bombay, State of Bombay, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen, yapımcı.

Richa Sharma ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.Rhea Pillai ile evlendi.

PK (2014), K.G.F: Chapter 2 (2022), Munna Bhai M.B.B.S. (2003), Lage Raho Munna Bhai (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sanjay Balraj Dutt
Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1959
Doğum Yeri: Bombay, State of Bombay, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Master Sanjay Dutt | Shri Sanjay Dutt | Sunjay Dut
Takma İsmi: Sanju Baba
Burcu: Aslan
Boyu: 1.82 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 63 Aksiyon Oyuncu 8.8 94,420
2022 63 Dram Oyuncu 7.5 1,907
2022 63 Aksiyon Oyuncu 5.8 52,943
2022 63 Aksiyon Oyuncu 4.8 56,457
2021 62 Animasyon Oyuncu 6.2 561
2020 61 Aksiyon Oyuncu 5.1 17,951
2020 61 Aksiyon Oyuncu 1.1 96,090
2020 61 Aksiyon Oyuncu 4.9 15,428
2019 60 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,826
2019 60 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,560
2019 60 Dram Oyuncu 3.5 16,996
2018 59 Suç Oyuncu 4.3 817
2018 59 Biyografi Oyuncu 7.6 55,976
2017 58 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,932
2014 55 Komedi Oyuncu 8.1 190,322
2014 55 Komedi Oyuncu 5.9 4,004
2013 54 Macera Oyuncu 2.8 171
2013 54 Oyuncu 3.3 2,742
2013 54 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,422
2013 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,523
2012 53 Aksiyon Oyuncu 4.1 9,931
2012 53 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,086
2012 53 Aksiyon Oyuncu 6.9 25,096
2011 52 Komedi Oyuncu
5.7 14,253
2011 52 Aksiyon Oyuncu 4.7 43,700
2011 52 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.0 2,980
2011 52 Aksiyon Oyuncu 1.8 685
2011 52 Komedi Oyuncu 3.9 4,200
2011 52 Komedi Oyuncu
4.8 18,684
2011 52 Aksiyon 6.5 95
2010 51 Animasyon Oyuncu
4.3 898
2010 51 Komedi Oyuncu
2.6 13,150
2010 51 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,660
2010 51 Suç Oyuncu 6.1 2,267
2010 51 Aksiyon Oyuncu 5.0 696
2009 50 Aksiyon Oyuncu
Müzik
4.7 3,172
2009 50 Aksiyon Oyuncu 3.7 5,063
2009 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,576
2009 50 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,854
2009 50 Komedi Oyuncu 3.4 940
2009 50 Aksiyon Oyuncu 3.6 480
2009 50 Komedi Oyuncu    
2008 49 Suç Oyuncu 4.6 2,477
2008 49 Komedi Oyuncu
Müzik
5.5 1,211
2008 49 Dram Oyuncu
Müzik
3.8 395
2008 49 Dram Oyuncu
Müzik
3.5 421

10 Hikâye
2007 48 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,648
2007 48 Aksiyon Oyuncu
6.7 44,998
2007 48 Komedi Oyuncu 7.4 16,608
2007 48 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 10,438
2007 48 Komedi Oyuncu 3.7 543
2007 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,384
2006 47 Dram Oyuncu 4.5 502
2006 47 Romantik Oyuncu 3.8 131
2006 47 Komedi Oyuncu
Müzik
8.0 47,735
2006 47 Komedi Oyuncu 5.2 676
2006 47 Komedi Oyuncu 7.3 10,191
2006 47 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Müzik
Çeşitli
4.8 3,590
2005 46 Komedi Oyuncu 4.6 2,734
2005 46 Komedi 6.6 6,510
2005 46 Aksiyon Oyuncu
Müzik
5.3 1,726
2005 46 Komedi Müzik 3.4 639
2005 46 Komedi Oyuncu 3.5 968
2005 46 Dram Oyuncu 7.1 2,155
2005 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,421
2005 46 Dram Oyuncu 7.2 9,332
2005 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,124
2005 46 Dram Oyuncu
Müzik
Çeşitli
5.1 1,466
2004 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,891
2004 45 Korku Oyuncu 3.8 674
2004 45 Savaş Oyuncu 6.0 1,543
2004 45 Fantastik Oyuncu 2.7 1,305
2004 45 Aksiyon Oyuncu 4.4 922
2003 44 Komedi Oyuncu
Müzik
8.1 83,363
2003 44 Dram Oyuncu 5.3 3,192
2003 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,112
2002 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.6 5,178
2002 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
5.7 739
2002 43 Romantik Oyuncu 4.0 1,222
2002 43 Komedi Oyuncu
4.8 2,684
2002 43 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,479
2002 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 735
2001 42 Komedi Oyuncu 5.8 2,548
2000 41 Komedi Oyuncu
5.1 2,086
2000 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,097
2000 41 Dram Oyuncu 6.6 7,304
2000 41 Komedi Oyuncu 4.7 3,441
2000 41 Aksiyon Oyuncu 4.4 248
2000 41 Aksiyon Oyuncu 4.5 404
1999 40 Komedi Oyuncu
Müzik
5.3 848
1999 40 Komedi Müzik
Oyuncu
6.3 3,402
1999 40 Oyuncu 5.1 595
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 14,149
1998 39 Aksiyon Oyuncu 4.2 277
1998 39 Suç Oyuncu 6.8 2,042
1997 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,118
1997 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 197
1997 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 377
1995 36 Aksiyon Oyuncu 5.0 109
1995 36 Aksiyon Oyuncu 5.0 293
1994 35 Müzikal Oyuncu 4.1 594
1994 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 826
1993 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 843
1993 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 661
1993 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,489
1993 34 Romantik Oyuncu 5.1 206
1992 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 480
1991 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,720
1991 32 Dram Oyuncu 7.2 7,090
1990 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 408
1990 31 Aksiyon Oyuncu 4.8 228
1990 31 Aksiyon Oyuncu 4.5 67
1989 30 Oyuncu 4.3 126
1989 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 294
1988 29 Aksiyon Oyuncu 5.0 64
1988 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 159
1987 28 Gerilim Oyuncu 4.1 42
1986 27 Müzikal Oyuncu 7.4 1,103
1986 Aksiyon Oyuncu 4.1 70
1985 26 Romantik Oyuncu 5.0 37
1985 26 Aksiyon Oyuncu 4.4 54
1984 25 Aile Oyuncu 5.4 54
1984 25 Oyuncu 3.8 52
1982 23 Dram Oyuncu 6.9 417
1972 13 Dram Oyuncu 6.6 239
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023