Giriş Kayıt
Kajol

Kajol


Oyuncu

Kajol, oyuncu.

1999 yılının Şubat ayında Ajay Devgn ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Benim Adım Khan (2010), Cesur Yürek Gelini Alır (1995), Bir Şeyler Oluyor (1998), Biraz Neşe Biraz Keder... (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kajol Ajay Devgan | Kajol Devgan
9.9 (76 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.1 3,800
2022 Dram Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu 6.3 808
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 211
2020 Aksiyon Oyuncu 7.5 36,131
2018 Dram Oyuncu 5.5 1,283
2017 Komedi Oyuncu 5.4 3,141
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 38,574
2015 Dram 7.5 6,134
2010 Animasyon Oyuncu 4.3 1,009

Biz Aileyiz
2010 Dram Oyuncu 5.6 3,436

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 7.9 116,897

Sende Rabbimi Gördüm
2008 Komedi Oyuncu 7.2 53,980
2008 Dram Oyuncu 3.5 281
2008 Komedi Oyuncu 5.8 2,680
2007 Aksiyon Oyuncu
6.8 50,109
2006 Dram Oyuncu 6.1 21,930
2006 Dram Oyuncu 7.1 35,196
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,874
2003 Komedi Oyuncu
7.9 75,835

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Oyuncu 7.4 56,572
2001 Dram Oyuncu 4.7 725
2000 Komedi Oyuncu 5.1 2,219
1999 Romantik Oyuncu 4.4 354
1999 Dram Oyuncu 5.5 1,809
1999 Dram Oyuncu 5.1 1,317

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Oyuncu 7.5 57,588
1998 Komedi Oyuncu 6.6 3,630
1998 Suç Oyuncu 6.8 2,216
1998 Aksiyon Oyuncu
5.5 8,549
1998 Oyuncu 6.6 5,993
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,781
1997 Dram Oyuncu 6.7 1,361
1997 Dram Oyuncu 7.3 5,688
1997 Dram Oyuncu 5.1 733
1996 Aksiyon Oyuncu 4.2 228
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,999

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Oyuncu 8.0 77,575
1995 Aksiyon Oyuncu 4.2 446
1995 Aksiyon Oyuncu 4.5 521
1995 Suç Oyuncu 3.8 115
1994 Müzikal Oyuncu 5.9 4,768
1994 Oyuncu 5.3 168
1993 Suç Oyuncu 7.6 30,115
1992 Aksiyon Oyuncu 4.3 248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film