Giriş Kayıt
Emma de Caunes

Emma de Caunes (46)


Oyuncu

Emma de Caunes, 09 Eylül 1976 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

2001 yılının Eylül ayında Sinclair ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2011 yılının Eylül ayında Jamie Hewlett ile evlendi.

Ma mère (2004), Rüya Bilmecesi (2006), Ransom (2017), (2007) Kelebek ve Dalgıç (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 46 Dram Oyuncu 5.2 108
2020 Komedi Oyuncu 6.5 116
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,796
2016 40 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 83
2015 39 Komedi Oyuncu 6.6 360
2013 37 Dram Oyuncu 6.9 259
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 33 Oyuncu 7.5 78
2008 32 Dram Oyuncu 5.9 51

Karanlığın Gölgesinde
2007 31 Komedi Oyuncu 6.8 3,129

Kelebek ve Dalgıç
2007 31 Biyografi Oyuncu 8.0 108,326

Mr. Bean Tatilde
2007 31 Komedi Oyuncu 6.4 128,136

Rüya Bilmecesi
2006 30 Komedi Oyuncu 7.2 69,767
2005 29 Dram Oyuncu 6.0 361
2004 28 Dram Oyuncu 5.0 7,143
2004 Komedi Oyuncu 8.8 3,799

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 26 Macera Oyuncu 6.6 54,088
2001 25 Komedi 5.2 2,479
2000 24 Dram Oyuncu 5.6 76
2000 24 Dram Oyuncu 6.5 402
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 78
1998 22 Komedi Oyuncu 5.8 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023