Giriş Kayıt
Anne Hathaway

Anne Hathaway


Oyuncu, Yapımcı

Anne Hathaway, oyuncu, yapımcı.

2012 yılının Eylül ayında Adam Shulman ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Şeytan Marka Giyer (2006), Alice Harikalar Diyarı'nda (2010), Sefiller (2012), Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anne Whitney Hathaway | Ann Hathaway
Takma İsmi: Annie
Web Sitesi: |
9.2 (257 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (117)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen İhtimali
2024 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 45,542
2024 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 5,152
2023 Dram Oyuncu 6.0 12,923
2023 Komedi Oyuncu 6.0 5,414
2022 Dram Oyuncu 6.6 7,854
2022 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.0 1,837
2021 Dram Oyuncu 5.5 534
2021 Komedi Oyuncu 4.4 337
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Macera Oyuncu 5.4 46,867
2020 Suç Oyuncu 4.3 16,799
2019 Biyografi Oyuncu 7.6 105,065
2019 Komedi Oyuncu 7.9 36,777

Düzenbazlar
2019 Komedi Oyuncu 5.4 66,036
2019 Dram Oyuncu 5.4 45,665
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485

Ocean's 8
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 243,456
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 554
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 69,478

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 123,000
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 1,964

Stajyer
2015 Komedi Oyuncu 7.1 276,059
2015 Müzik Oyuncu 7.2 3,890

Yıldızlararası
2014 Macera Oyuncu 8.7 2,118,084
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 101,164
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,093
2014 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 10,324
2014 Komedi Oyuncu 3.5 985

Kalbim Sende
2013 Komedi Oyuncu
6.5 247,698
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,287
2013 Oyuncu 7.2 3,327

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 347,070

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,836,230

Bir Gün
2011 Dram Oyuncu 7.0 169,115
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 249,957
2011 Belgesel Oyuncu 7.3 712
2011 Oyuncu 6.3 1,647

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6.7 225,732
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,043

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Oyuncu 6.4 442,567

Sevgililer Günü
2010 Komedi Oyuncu 5.7 125,649
2009 Belgesel Oyuncu 6.1 302
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,884

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Oyuncu 5.5 116,070
2009 Oyuncu 7.8 2,420

Yolcular
2008 Dram Oyuncu 5.8 39,370
2008 Belgesel Oyuncu
7.1 1,942

Rachel Evleniyor
2008 Dram Oyuncu 6.7 51,420

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 229,301
2008 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,968
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2008 News Oyuncu 6.6 69

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,658
2007 Aile Oyuncu 6.1 344

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 65,311
2007 Oyuncu 7.1 1,541
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,271
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.9 471,779

Brokeback Dağı
2005 Dram Oyuncu 7.7 384,884

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 66,583
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Gençlik Ateşi
2005 Suç Oyuncu 5.5 20,505
2005 Müzik Oyuncu 7.2 177

Ella
2004 Komedi Oyuncu 6.3 75,317

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Oyuncu 5.8 89,467
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,497
2002 Dram Oyuncu 7.1 13,723

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 54,264

Cennetin Diğer Yakası
2001 Macera Oyuncu 6.2 4,744

Acemi Prenses
2001 Komedi Oyuncu 6.4 164,810
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 264

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,790
1998 News Oyuncu 3.0 2,420
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,562
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,267
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 969
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,019
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 437,816
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,447
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,990
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film