Giriş Kayıt
Bo Svenson

Bo Svenson (83)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Bo Ragnar Svensson, 13 Şubat 1941 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

Fedailer Alayı (1978), Büyük Waldo Pepper (1975), Night Warning (1982), Snowbeast (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bo Ragnar Svensson
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1941
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Takma İsmi: Bosse
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.97 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 79 Dram Oyuncu 5.7 322
2018 77 Tarihi Oyuncu    
2015 74 Macera Oyuncu 4.5 223
2014 73 Macera Oyuncu 3.7 368
2013 72 Dram Oyuncu 4.5 911
2012 71 Suç Oyuncu 6.9 1,285
2010 69 Aksiyon Oyuncu 6.3 102
2010 69 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,432

Moominler ve Kuyruklu Yıldız
2010 69 Animasyon Çeşitli 6.0 635
2010 69 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,370

Soysuzlar Çetesi
2009 68 Macera Oyuncu
8.4 1,595,001
2006 65 Dram Oyuncu
Yapımcı
3.9 466
2005 64 Western Oyuncu 4.1 291
2004 63 Aksiyon Oyuncu 8.0 810,220
2001 60 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 128

Hız Tuzağı 2
1997 56 Aksiyon Oyuncu 3.9 86,231
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,105
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 174
1995 54 Gerilim Oyuncu 4.8 665
1994 Dram Oyuncu 5.7 736
1994 Macera Oyuncu 8.1 7,608
1993 Aksiyon Yönetmen 6.5 2,662
1992 51 Aksiyon Oyuncu 4.0 186
1989 48 Aksiyon Oyuncu 4.1 336
1989 48 Korku Oyuncu 5.2 1,553
1989 48 Korku Oyuncu 4.8 1,583
1988 47 Korku Oyuncu 5.4 1,451
1988 47 Korku Oyuncu 4.5 1,108
1987 46 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.3 175
1987 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,231
1987 46 Korku Oyuncu 3.9 297

Zafer Topu
1986 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,078
1986 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 48,473

Tanrının Zırhı
1986 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,208
1986 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 314
1985 44 Aksiyon Oyuncu 2.8 2,061

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.2 29,545
1984 Dram Oyuncu 5.3 139
1983 42 Aksiyon Oyuncu 5.2 605
1982 41 Korku Oyuncu 6.3 5,004
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,470
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 29,119
1980 39 Macera Oyuncu 6.2 3,064
1979 Macera Oyuncu 4.0 394

Son Oyun
1979 38 Komedi Oyuncu 6.9 6,026

Fedailer Alayı
1978 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,428
1977 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,149
1977 Korku Oyuncu 4.6 2,287
1976 35 Suç Oyuncu 5.5 349
1975 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,524

Büyük Waldo Pepper
1975 34 Macera Oyuncu 6.7 6,633
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,239
1962 Western Oyuncu 7.6 3,188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film